PSD le bate obrazul PNL-iștilor: „Promisiunile lor NU țin de foame!”

PSD a lansat, miercuri, 24 iunie, un atac dur la adresa lui Klaus Iohannis, Ludovic Orban și Florin Cîțu, despre care spune că se poartă cu firmele românești ca „valutiștii” care-ți dau țeapă cu hârtie de ziar în loc de bancnote.

Ce mesaj transmite PSD

„Iohannis, Orban și Cîțu se poartă cu firmele românești ca <valutiștii> care-ți dau țeapă cu hârtie de ziar în loc de bancnote: sprijin financiar din vorbe și nimic în cont”, se arată într-o postare pe pagina de Facebook a PSD, citat de Mediafax.

Potrivit social-democraților, în ultima lună s-a dublat numărul antreprenorilor care cer amânarea ratelor la bănci, fiindcă n-au cu ce să le plătească.

Vezi și Tăriceanu sare în apărarea Avocatului Poporului, după ce Orban i-a spus OUT

„Tinerii sunt descurajați să mai deschidă noi companii, numărul acestora scăzând la jumătate față de anul trecut. Șomajul tehnic se încheie, iar sute de mii de români rămân fără joburi. Promisiunile fără acoperire recitate non-stop de Președinte și de Guvernul PNL nu țin de foame, iar cu propaganda de partid românii nu-și pot plăti facturile”, acuză PSD.

Ciolacu nu-l iartă pe Orban

De altfel, președintele interimar al PSD, Marcel Ciolacu, i-a transmis, luni, 22 iunie, lui Ludovic Orban că ar trebui să ia „notițe de la primarii și președinții de consilii județene PSD pentru modul în care au administrat județele și Capitala în această perioadă”, după ce premierul a spus că „sunt în comuna primitivă”.

„Mult tupeu îți trebuie ca, după ce abia te-ai întors dintr-un județ devenit focar de infecție din cauza lăcomiei, sfidării și nesimțirii unui baron PNL, să ataci administrațiile PSD! (…)

Ar trebui să luați notițe de la primarii și președinții de Consilii Județene PSD pentru modul în care au administrat județele și Capitala în această perioadă! Fără ei, cum vă mai împăunați voi cu gestionarea eficientă a pandemiei??! Rămâneați doar cu ”eficientul” domn Flutur”, a scris pe Facebook Marcel Ciolacu. site news

Lasă un răspuns