PSD, gest incredibil! I-a dat de pomană alimente și bani lui Orban

Un lider PSD a făcut un gest bombă pentru Ludovic Orban!

Liderul PSD Cluj, Liviu Alexa, a decis să-l ajute pe Ludovic Orban, după ce premierul a anunțat că trăiește cu 3100 de lei pe lună.

„În această dimineață, prin intermediul unui curier, filiala PSD Cluj a trimis un mic pachețel cu alimente, bani, produse cosmetice și cărți către domnul Ludovic Orban, premierul României, despre care am aflat cu îngrijorare că trăiește doar cu 3000 de lei pe luna. Propunerea de întrajutorare a venit din partea domnului Marinel Băgăcean, pensionar, membru vechi al PSD Cluj, care ne-a atras atenția că nu putem sta nepăsători în față problemelor de viață ale unui om năcăjit cum e domnul Ludovic Orban care, dovedind un spirit de sacrificiu enorm, din puținul pe care îl avea, a donat la partid în campanie și 17000 de lei, adică jumătate din venituri, trăind în post și smerenie tot anul”, potrivit unui mesaj postat pe Facebook de PSD Cluj.

Liderul PSD Cluj spune că, dacă va fi nevoie, îi va trimite premierului și „sarmale, șoșoni sau chiloți”.

„Sperăm să îi ajungă cele trimise până când își va luă leafă de premier, dacă e nevoie, mai trimitem și sarmale, șoșoni și chiloți dinamo, ca să treacă cu bine domnul premier această iarnă și să facă cât mai repede bugetul”, se mai arată în mesajul postat pe Facebook.

Potrivit fotografiei publicate de PSD Cluj pe Facebook, pachetul pentru premier conține 100 de lei, un deodorant, o carte de psihologie cu titlul „Depresia în 60 de întrebări, cum să o depășim” și mai multe conserve de mazăre, naut și fasole. Totodată, pachetul conține o conservă de pește și hribi.

Lasă un răspuns