PSD cere excluderea lui Bădălău din partid, după atacul la Diaspora

Niculae Bădălău a reușit să-și enerveze colegii din PSD, din cauza jignirilor la adresa Diasporei.

Colegii din cadrul filialei din Brașov cer ca Bădălău să fie exclus din partid: „Reformarea PSD nu se face cu declarații defăimătoare la adresa românilor din țară sau din străinătate”, susțin social-democrații brașoveni, în cadrul unui comunicat de presă.

Niculae Bădălău, atacat dur de PSD Brașov

„România este una singură, suntem un singur popor, indiferent că suntem acasă sau peste hotare. Considerăm ca incalificabile declarațiile făcute de Nicolae Bădălău și nu susținem un astfel de limbaj la adresa cetățenilor români din străinătate. Ne disociem de aceste declarații și suntem convinși că opinia domnului Bădălău este singulară la nivelul PSD. În opinia noastră, toți cetățenii români din Diaspora sunt oameni onești, oameni care muncesc din greu pentru familiile lor. Ei trebuie să fie ajutați și motivați să se întoarcă în țară, însă prin măsuri concrete, nu prin declarații defăimătoare”, se arată într-un comunicat transmis, sâmbătă, de PSD Brașov.

Social-democrații brașoveni îi atrag atenția lui Bădălău cu privire la „fetițele alea”, care sunt de fapt victime ale traficului de persoane.

„Îi transmitem domnului Bădălău că în străinătate trăiesc și muncesc tineri, antreprenori, cercetători, medici și profesori, oameni care își construiesc vieți noi în țările adoptive. PSD nu se va putea reforma cu adevărat atâta timp cât astfel de derapaje sunt acceptate. Poziția noastră este naturală, mai ales că mâine sărbătorim Ziua Națională, prilej de reflecție și de celebrare a unității poporului român”, se mai arată în comunicatul PSD Brașov.

Lasă un răspuns