PSD, atac asupra Guvernului și a lui Iohannis: Joacă viața românilor la loterie

Partidul Social Democrat atacă PNL-ul, mai exact modul de guvernare și deciziile luate de președintele Iohannis în ceea ce privește relaxarea restricțiilor din starea de alertă.

Cei de la PSD arată că președintele Klaus Iohannis și Guvernul au calculat greșit modul în care se va finaliza starea de urgență, iar până se intră în starea de alertă va exista un vid legislativ de 3 zile. Cei de la PSD consideră că Iohannis și Guvernul nu vorbesc despre această greșeală comisă ”din prostie și cinism electoral”.

Mesajul din partea PSD

”Președintele Iohannis trebuie să recunoască eșecul său și al Guvernului Său în a calcula corect calendarul ieșirii din starea de urgență și să își asume #răspunderea, indiferent care ar fi potențialele costuri de imagine.

Măsura, nedorită de nimeni, a prelungirii stării de urgență pentru trei zile, evocată de unele voci publice de dreapta, este practic recunoașterea publică a #haosului administrativ produs de actuala guvernare.

A nu recunoaște nimic și a evita subiectul celor #trei zile rămase descoperite, așa cum a facut președintele ieri, este și mai grav. Arată clar că Iohannis și PNL au ajuns să joace la loterie viețile românilor. Din prostie și cinism electoral!”, arată cei de la PSD. site news

Lasă un răspuns