Programul de relansare economică, prezentat miercuri

Programul de relansare economică va fi prezentat miercuri, în prezența președintelui Klaus Iohannis. Informația a fost făcută publică astăzi de premierul Ludovic Orban.

„Prezentarea programului economic va avea loc miercuri, alături de președintele României, cu care am colaborat foarte apropiat. După ce vom prezenta programul de relansare, obiectivul nostru este ca în maxim o lună să adoptăm toate actele normative necesare pentru implementarea măsurilor”, a spus Orban, citat de Mediafax.

Nu se renunță la cota unică de impozitare

Premierul a mai spus că nu are în vedere renunțarea la cota unică de impozitare.

„PNL apără cota unică. Este una dintre măsurile liberale cele mai importante, care au avut efecte extrem de favorabile pentru România. Și nu renunţăm sub nicio formă la cota unică”, a precizat Orban. Declarația a fost făcută după ce a participat la Adunarea membrilor Coaliţiei pentru Dezvoltarea României.

Şi viceprim-ministrul Raluca Turcan a susţinut aceeași idee. „Cota unică valorizează munca şi sprijină interesele angajaţilor productivi – cine câştigă mai mult plăteşte deja la stat mai mult. Din când în când, PSD se mai gândeşte cum să îi pedepsească şi să îi taxeze suplimentar pe românii care muncesc. Preşedintele PSD, Marcel Ciolacu, alături de PSD 2 şi PSD 3, vrea impozitarea progresivă a veniturilor românilor! Se confirmă din nou că PSD este partidul care inventează taxe şi impozite şi care îi pedepseşte pe cei care muncesc şi care aduc plus-valoare în economie. Dar PSD şi sateliţii nu au cum să înţeleagă: sunt praf economic şi toate acţiunile lor din timpul guvernării dovedesc acest lucru”, a scris Raluca Turcan, pe Facebook

Lasă un răspuns