Prognoza meteo pe 4 săptămâni. Cum va fi vremea până la sfârșitul verii

Temperaturile vor fi, în general, mai mari decât cele normale pentru primele două săptămâni din luna august, potrivit prognozei meteo pe următoarele patru săptămâni. În prima săptămână, va ploua mai puțin decât în mod obișnuit, după care va ploua mai mult în vest și nord-vest.

Meteo săptămâna 27 iulie – 3 august

Valorile termice vor fi ușor mai ridicate decât cele specifice acestei perioade în regiunile sud-estice, dar și ușor mai coborâte în cele centrale și nord-vestice, iar în rest vor fi apropiate de cele normale pentru acest interval. Regimul pluviometric va fi deficitar la nivelul întregii țări, dar mai ales în regiunile nord-estice, sud-vestice și la munte.

Meteo săptămâna 3 – 10 august

Temperatura medie a aerului va avea valori ușor mai ridicate decât cele normale pentru această săptămână, local în regiunile estice și sudice, iar în rest valorile termice vor fi apropiate de cele specifice pentru această perioadă.Cantitățile de precipitații estimate pentru acest interval vor fi în general excedentare în regiunile vestice și nord-vestice, iar în rest vor fi deficitare.

Meteo săptămâna 10 – 17 august

Temperaturile medii se vor situa în jurul celor normale pentru această perioadă, în toate regiunile, posibil ușor mai ridicate în sudest, dar și ușor mai coborâte în nord-vest.Regimul pluviometric va fi în general apropiat de cel normal pentru acest interval, cu posibilitatea unui deficit local, în regiunile vestice și nord-estice, notează Mediafax.

Săptămâna 17 – 24 august

Valorile termice vor fi în general apropiate de cele specifice pentru această săptămână, posibil ușor mai ridicate în regiunile extracarpatice, dar și ușor mai coborâte în nord-vest. Cantitățile de precipitații se vor situa în jurul celor normale pentru această perioadă, în toate regiunile. site news

Lasă un răspuns