Prințul Harry i-a cântat lui Shaggy „It wasn’t me”

Prințul Harry a început să cânte hitul lui Shaggy “It wasn’t me” / ”Nu am fost eu”, în timpul vizitei sale în Jamaica, in 2012, afirmă cântărețul.

Interpretul de muzica reggae Shaggy și-a amintit zilele trecute pentru “The Observer” că în anul 2012, atunci când prințul Harry a fost în vizită în Jamaica pentru a vizita spitalul Bustamante Hospital Children, s-a întâlnit cu acesta împreună cu fetița lui.

Micuța nu a fost deloc impresionată de prinț. “Fetița mea credea că el trebuia să fie un prinț călare pe un cal, ca în cartea ei cu povești”, își amintește cântărețul în vârstă de 51 ani.

“Prințul Harry s-a întors spre mine și a spus: <Ea nu este impresionată deloc> și după aceea a cântat hitul meu: <Nu am fost eu!>. Așadar se poate spune că Prințul Harry este fan Shaggy!”, a mai spus el.

“Aș vrea să cred că Maiestatea Sa Regina este un mare fan Shaggy. Am cântat la petrecerea pentru cea de-a 92 aniversare a Reginei, la Royal Albert Hall. După aceea am stat chiar lânga dânsa. Ar fi fost nebunesc dacă mi-ar fi zis: “Bună, dle Boombastic!”, adaugă cântărețul pentru “The Observer”.

Prințul Harry a mai cântat și cu legenda rock Jon Bon Jovi

Aceasta nu este prima dată când Prințul Harry a cântat câteva note în public. În februarie anul acesta, s-a întâlnit cu legenda rock John Bon Jovi la Abbey Road Studios din Londra, pentru a înregistra versiunea caritabilă a cântecului lui Bon Jovi din 2019 “Unbroken”, pentru Jocurile Invictus.

Sesiunea – care l-a avut protagonist pe Harry cântând lângă Bon Jovi în cabina de înregistrări – a fost una dintre ultimele apariții publice ale lui Harry înainte ca el și soția sa Megan să iasă oficial din viața regală pe 31 martie 2020.

În martie 2019, Prințul a mai cântat în public un vers din Sound of Music – “So long, Farewell”, după ce el și soția sa însărcinată atunci au plecat din Canada House din Londra.

Lasă un răspuns