Primul mall din Sibiu, sancționat chiar în ziua deschiderii

Deoarece nu deținea autorizație de securitate la incendiu, primul mare centru comercial deschis la Sibiu a fost amendat chiar în ziua inaugurării cu suma de 50.000 de lei de către reprezentanții Inspectoratului pentru Situații de Urgență .

Reprezentanții Inspectoratului pentru Situații de Urgență Sibiu au declarat că sediul primului mall din orașul Sibiu a fost verificat imediat după inaugurare, joi, și a fost sancționat deoarece s-a deschis fără autorizație de securitate la incendiu.La inaugurarerea centrului comercial au apărut și probleme,o farmacie fiind inundată la câteva ore de la deschidere, deoarece s-ar fi spart o conductă.” Asta s-a întâmplat, am rezolvat problema. Se putea întâmpla oricând”, a spus reprezentantul mall-ului. ISU Sibiu a comunicat  joi că a fost dat avizul de securitate la incendiu în data de 23 august 2019, iar în data de  13 noiembrie,cu o zi înainte de inaugurare, operatorului economic i s-a transmis că în urmă verificărilor făcute de ISU Sibiu  s-a constatat că nu au fost îndeplinite măsurile de apărare împotriva incendiilor prevăzute în avizul de securitate la incendiu.

„Recepția nu a fost admisă. În aceeași zi, reprezentanții operatorului economic au depus documentele specifice obținerii autorizației de securitate la incendiu”, au precizat  reprezentanții ISU Sibiu.

Lasă un răspuns