Primele imagini de la crima petrecută în spitalul din Piatra Neamţ

Bărbatul în vârstă de 50 de ani care şi-a înjunghiat mortal soţia, directoarea de îngrijiri medicale de la Spitalul Judeţean Neamţ, a fost arestat preventiv pentru 30 de zile. El a fost reţinut, vineri seara, pentru 24 de ore, pentru omor. El a fost dus în arestul IPJ Neamţ. Poliţiştii din cadrul Poliţiei municipiului Piatra Neamţ au fost sesizaţi vineri, în jurul orei 16, cu privire la faptul că în unitatea medicală din Piatra Neamţ a fost înjunghiată o femeie.

Imagini dramatice surprinse de camerele de supravaghere

Camerele de supraveghere din spital au surprins momentul în care Sebastian Dumitru Patriche a intrat în spital. Având două pungi în mână, el a intrat în jurul orelor 15.30 a intrat în cabinetul în care se afla soţia sa. A încuiat uşa, apoi i-a aplicat două lovituri de cuţit: una în zona toracică şi una în gât, potrivit TV Neamţ. Victima a apucat să ţipe de două ori. Asta i-a alertat angajatii de pe Sectie, care şi-au găsit colega zăcând într-o baltă de sânge. Medicii au spus că pierderea masivă de sânge şi secţionarea arterei au făcut ca orice intervenţie medicală să fie inutilă.

Atacatorul nu a fugit, a așteptat polițiștii

Atacatorul a iesit din birou şi s-a oprit pe un hol din apropierea încăperii unde şi-a ucis soţia. Paznicii spitalului l-au găsit în locul respectiv şi au aşteptat să vină poliţiştii. „Din cercetările preliminarii efectuate a reieşit că un bărbat de 50 de ani, din Piatra Neamţ, şi-ar fi înjunghiat mortal soţia de 49 de ani. Persoana bănuită de comitarea faptei se află în custodia poliţiştilor. De precizat este faptul că victima nu solicitase ordin de protecţie faţă de acesta. De asemenea, în prealabil, nu ar fi depuse sesizări privind posibile acte de violenţă”, precizau reprezentanţii IPJ Neamţ.
Ancheta este coordonată de un procuror criminalist din Parchetul Tribunalului Neamţ.

Dramă produsă pe fondul unui divorț

Anca Patriche a promovat examenul susţinut pe 8 ianuarie, pentru funcţia de director de îngrijiri al Spitalului Judeţean Neamţ. Ea tocmai fusese numită în funcţie. Înainte de concurs, era asistenta şefă a secţiei Chirurgie. Agresorul le-a spus procurorilor că motivul pentru care a mers la spital a fost să îşi felicite soţia pentru noul post obţinut. Cei doi se aflau în proces de divorţ. (site news)

Lasă un răspuns