Primar controversat, care a numit o ziaristă „panaramă”: „La noi în oraș, dacă nu bei, e foarte dificil să îți petreci timpul liber”

Primar controversat, care a numit o ziaristă „panaramă”: „La noi în oraș, dacă nu bei, e foarte dificil să îți petreci timpul liber”. Petre Țone, primarul orașului Oltenița din județul Călărași, a vrut să atragă atenția asupra faptului că în oraș nu sunt prea multe modalități de petrecere a timpului liber.

Primar controversat, care a numit o ziaristă „panaramă”

„La noi în oraș nu ai cum să îți umpli timpul liber dacă nu ești…consumator de alcool!”. Declarația prea sinceră îi aparține edilului din Oltenița.

Petre Țone, primarul din Oltenița: Eu nu intru în cârciumi, nu beau, e foarte greu să îți petreci timpul în Oltenița dacă nu bei. La ora actuală e foarte dificil să îți petreci timpul liber…

Primarul a făcut declarația într-un interviu acordat televiziunii locale Oltenția News TV, unde expunea investițiile derulate în 2019 și planurile instituției pe care o conduce pentru 2020, inclusiv planuri de reabilitare a unor locații unde s-ar putea desfășura activitați cultural-educative.

Citește și O primărie condusă de un primar PSD vrea să se promoveze pe pagini anti-PSD: 30.000, bani publici!

În urmă cu șapte ani, primarul Petre Țone a adus jigniri extrem de grave unei jurnaliste care și-a permis să-l contrazică. Țone s-a răzbunat pe jurnalista Laura Suzeanu, după ce mai mulți consilierii locali nu au fost de acord cu unele proiecte pe care el le-a inițiat.

Iată dialogul dintre primar și jurnalistă: 

Petre Ţone: Ăştia vorbesc de patinoar? Nu le-ar fi ruşine? Dar când au dat un miliard două sute de ne-a zdrăngănit concertul de Bach pe stradă… 

Laura Suzeanu: De ce vă deranjează muzica, domnule Ţone? 

Petre Ţone: Tu să taci din gură! Tu eşti ziaristă? Ce, tu eşti ziaristă? 

Laura Suzeanu: Nu vă place opoziţia, domnule primar? 

Petre Ţone: Nu-mi place nesimţirea, iar tu eşti o nesimţită de mare clasă pentru că tu nu eşti în stare… 

Laura Suzeanu: Aş putea să vă dau în judecată… 

Petre Ţone: Te rog, chiar să mă dai! Poate te dau eu că ai pus un cap de maimuţă lângă mine! (n.r. referire la articolul „Petricăăă, ai bani de patinoar?”, apărut pe www.editia.ro) 

Laura Suzeanu: Eu vi l-am pus? Trebuie să aveţi dovezi că vi l-am pus eu! Există un Dumnezeu sus… 

Petre Ţone: Taci, Doamne iartă-mă, din gură, că dacă mă pun la caracterul tău, tu să ai grijă pentru obrăznicia ieşită din comun… 

Laura Suzeanu: Dumnevoastră să aveţi grijă! 

Petre Ţone: Tu să ai grijă… Tu să fii în stare să-ţi faci întâi o familie… fă-ţi dracu ceva… panaramă! site news

Lasă un răspuns