facebook

Prima reacție a lui Ciprian Marica după scandalul de la Cluj. ”Da. Am greșit. Îmi pare rău”

Fostul fotbalist, Ciprian Marica, este foarte indignat de faptul că întreaga sa carieră este pusă în umbră de episodul de la Cluj și arată că toți anii lui de muncă se rezumă acum la cele 4 ore din acel hotel.

”Orice faptă bună trece foarte ușor neobservată. Orice greșeală ajunge foarte ușor pe prima pagină. Dar dacă știam că e nevoie de 4h și nu de ani de muncă, sacrificii și rezultate pentru a fi cine ați făcut să fie în ultima săptămână Ciprian Marica, imi schimbam strategia înca de acum 20 de ani. Mi-au placut munca și performanța în schimb. Eu fraier, nu? Revin aici cu pozitia mea oficială, prilej cu care sper ca familia și apropiații mei să nu mai fie hărțuiți după declarații sau știri fabricate pe surse. Dacă știam că astfel de subiecte intră la categoria “interes national”, aș fi căutat ca pentru fiecare reprezentare a României în echipa națională, fiecare gol, fiecare proiect susținut de Fundația Ciprian Marica, fiecare investiție cu bani munciți să fie presărată cu scandal.

”Sunt un om care, iată, traiește fără să știe într-o societate de un alb imaculat, cu oameni fără greșeală”

Omul este suma acţiunilor sale – ce a făcut, ce poate face, ce lasă moștenire. Nimic altceva. A tuturor acțiunilor, un om nu poate fi caracterizat după o singură faptă, indiferent dacă e bună sau rea! Mi-am trăit cariera între aplauze și injurăturile adversarilor, nu sunt afectat de răutatea voastră, de plăcerea voastră de a da cu pietre, dar faceți și victime colaterale. Cine dă dreptul celor de pe margine de a răni oameni care nu au greșit, dar care au suferit deja destul de pe urma greșelii altora? Da. Am greșit. Îmi pare rău. Sunt un om care, iată, traiește fără să știe într-o societate de un alb imaculat, cu oameni fără greșeală. Să nu vă așteptați la alte reacții din partea mea. Nu răspund la glume, injurii sau “sfaturi”. Vă multumesc, în schimb, pentru creativitatea generată din grija pentru mine. Chiar mă gandesc la linia aia de prosoape, din vânzările cărora am putea să susținem niste tineri talentati. Aveți grijă de voi! Mi-aș fi dorit să vă urez să fiți mai buni! Dar asta e! Să fiți sănătoși! Ciprian Marica”, este mesajul pe care fostul forbalist l-a postat pe pagina sa de Facebook. site news

Lasă un răspuns