Prezentatoare TVR, șantajată de iubitul cunoscut online, i-a cerut 6500 de euro în schimbul tăcerii despre imagini compromițătoare

Prezentatoare TVR, șantajată de iubitul cunoscut online. Tânăra a intrat într-un adevărat ”malaxor sentimental” după ce, bine intenționată fiind, a a început o relație ”online” cu un bărbat pe care l-a cunoscut în mediul virtual. Femeia nu și-ar fi imaginat, niciodată, în ce coșmar avea să se trezească, fiind vorba despre imagini compromițătoare și șantaj.

Prezentatoare TVR, șantajată de iubitul cunoscut online

Cele două părți implicate în acest scenariu sunt o prezentatoare TVR Moldova și un bărbat din Caracal care, persuasiv, a reușit să îi câștige încrederea.

Prezentatoarea TVR Moldova a avut o încredere ”oarbă” în bărbatul din Caracal. După ce s-au cunoscut pe pagina de socializare, discuțiile s-au mutat pe Whatsapp. La scurt timp, bărbatul a amenințat-o pe prezentatoare că fotografii compromițătoare vor fi făcute publice. Astfel, i-a cerut prezentatoarei suma de 6.500 de euro pentru a păstra tăcerea.

Considerând că are în ”plasă” o victimă sigură, bărbatul din Caracal a întocmit până și un grafic de eșalonare a plăților. Bărbatul pretindea 4.000 de euro chiar în ziua în care au purtat convorbirea telefonică, apoi 1.000 de euro după o lună și, după ce ar fi trecut încă o lună, prezentatoarea TVR din Moldova trebuia să achite și diferența, respectiv 1.500 de euro.

Citește și Prezentatoare tv celebră s-a sinucis la 40 de ani, toată lumea este în stare de șoc

Oamenii legii au intrat pe fir

La scurt timp după ce vedeta de la TVR Moldova a primit mesajele de șantaj, oamenii legii au intrat pe fir și au efectuat o percheziție la domiciliul suspectului. După ce au pus mâna pe mai multe probe care-l incriminau, pe numele bărbatului a fost deschis un dosar penal pentru săvărșirea infracțiunii de șantaj. În primă instanță, inculpatul a fost condamnat la doi ani de închisoare cu suspendare și plata unor despăgubiri totalizând peste 4.000 de euro.

Pe data de 14 februarie a acestui an, instanța a decis ca șantajistul să fie condamnat la doi ani de închisoare cu executare. De asemenea, s-a stabilit un termen de supraveghere de 2 ani în care acesta este obligat, printre altele, să se prezinte la Serviciul de Probațiune Dolj și să primească vizitele consilierului de probațiune desemnat. Mai mult, bărbatul trebuie să plătească și daune frumoasei prezentatoare de la TVR Moldova. site news

Lasă un răspuns