Prezentatoare tv celebră s-a sinucis la 40 de ani, toată lumea este în stare de șoc

Caroline Flack, fosta prezentatoare a emisiunii „Love Island“ de la ITV, a fost găsită decedată în locuinţa ei din Londra, a confirmat familia, citată de BBC. Caroline Flack a murit la vârsta de 40 de ani. Un avocat al familiei a spus că vedeta s-a sinucis, notează news.ro. Prezentatoarea TV a fost gazda emisiunii „Insula iubirii“ din Marea Britanie, însă a renunţat să prezinte emisiunea după ce a fost acuzată că şi-a agresat partenerul în decembrie şi urma să fie judecată luna viitoare.

Citește și cum îndrăgita cântăreață înșelată de sot spune că este îndrăgostită la 83 de ani.

Pe lângă prezentarea emisiunii „Love Island“ la ITV, ea a participat şi la „The X Factor“ şi a câştigat „Strictly Come Dancing“ în 2014. Familia a afirmat: „Putem confirma că Caroline a murit astăzi, 15 februarie. Rugăm presa să ne respecte intimitatea în aceste momente dificile şi să nu încerce să ne contacteze sau să ne fotografieze“.

Momentul dramatic care i-a decis soarta iubitei prezentatoare

Caroline Flack a prezentat la ITV serialul întâlnirilor amoroase „Insula iubirii” încă de la prima difuzare, în 2015, până în decembrie anul trecut. Atunci, ea  a fost pusă sub acuzare pentru agresiune, după un incident petrecut în casa ei. La câteva zile după ce a fost arestată, a fost înlocuită din show-ul de televiziune.

Ea a susținut că este nevinovată și că nu l-a lovit pe iubitul ei, în vârstă de 27 de ani. A fost eliberată pe cauțiune, iar procesul era programat să înceapă în martie.

Emisiune ei devenise un fenomen, a fost co-prezentator și la „X Factor”

Caroline Flack ținuse mult la emisiunea TV pe care o prezenta, despre care declarase că a fost lumea ei timp de cinci ani și o considera cel mai bun show televizat. Într-adevăr, „Insula iubirii” este un fenomen în materie de audiențe în Marea Britanie și deja acest format se difuzează în mai multe țări, sub franciză.

Caroline Flack era coprezentatoare și la „X Factor” și câștigase în 2014 un concurs televizat de dans. A avut o relație cu starul fostei formații One Direction, Harry Styles, dar au fost zvonuri că și cu prințul Harry ar fi avut o legătură amoroasă. site news

Lasă un răspuns