Prezență record la o secție de vot din țară

Potrivit datelor oficiale prezentate de BEC, la unele secții de votare din țară prezența la vot a depășit procentul de 50 %. Recordul îl deține secția de votare din localitatea Ostrovu Mare, județul Mehedinți, unde prezența este de 82,4%.La secția din localitatea Ostrov, unde pe liste sunt înscrise 57 de persoane , au votat un număr de 7 dar în schimb un număr de 40 au votat pe liste suplimentare.

Și în alte secții din alte stațiuni , se semnalează o prezență record pentru această oră , la secția 105 din stațiunea Păltiniș  participarea fiind de 76, 92%, la secția de la Grădinița „Albă ca Zăpada” din Băile Felix prezența a fost de  66,4%. La  secția numărul 509 din județul Cluj, prezența este de 76%, iar în localitatea Colibi din județul Alba au votat deja 57% dintre alegătorii înscriși.

Prezențe mari se înregistrează în localitățile Izvoarele, județul . Albă-(33%), localitatea Zlata județul Teleorman , unde prezența este de  50,8% .Un număr record de alegători s-a înregistrat și la o secție din Sinaia, județul Prahova,  prezența la vot la secția amenajată în Școala Gimnazială „George Enescu”, aflată chiar în centrul stațiunii,  fiind de  33,46%, de la deschiderea secției. 

Lasă un răspuns