Președintele USR Olt, Silviu Anton, și-a dat demisia pe Facebook din partid

Președintele USR Olt, Silviu Anton a anunțat pe Facebook că a demisionat din partid. El este cercetat penal după ce polițiștii slătineni l-au depistat conducând un autoturism, joi, deși avea permisul suspendat. 

”Astăzi este o zi tristă pentru mine pentru că trebuie să îmi anunț demisia din USR! Din păcate am luat o decizie greșită pe care mi-o asum în totalitate…

 Îmi cer scuze colegilor din partid și simpatizanților USR pentru situația creată și îi asigur asigur că USR este un partid care promovează respectarea legii de toată lumea”.

Președintele USR Olt a condus fără permis
Deși permisul de conducere i-a fost suspendat pentru depășirea limitei de viteză, Silviu Anton a continuat să conducă autoturismul.

Cititi si usr-si-plus-se-indreapta-spre-fuziune-conducerile-celor-doua-partide-cer-congres-in-luna-iulie

Joi, el a fost oprit de polițiști pentru un control de rutină, moment în care oamenii legii au descoperit că încălca legea. Pe numele său a fost întocmit un dosar penal.

Cititi si usr-joaca-tare-vrea-raport-de-3-la-1-fata-de-plus-la-alegeri/

„Astăzi, 30 ianuarie 2020, în timp ce supravegheau și controlau traficul rutier, polițiștii Biroului Rutier Slatina au depistat un bărbat, de 36 de ani, din localitate, care a condus un autoturism având dreptul de a conduce suspendat. Polițiștii au întocmit dosar penal pentru comiterea infracțiunii de conducerea unui vehicul fără permis de conducere”, a declarat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliției Județean (IPJ) Olt, Alexandra Dicu. site news

Lasă un răspuns