Președintele AHCM Slobozia, Nicolae Goidea:”Ne-am despărțit de Gheorghe Covaciu, vom întineri și echipa, trebuie să muncim mai bine”!

Am scăpat de retrogradare, dar trebuie să muncim mai bine!

Sezonul acesta am avut șansa să rămânem în Liga Națională datorită pandemiei, altfel cine știe, poate că retrogradam. Prin urmare, să ne bucurăm de această șansă și să facem tot ce este posibil ca să nu mai ajungem în astfel de situații extreme. După această criză, este cazul să ne reconsiderăm poziția, să tratăm cu mai multă seriozitate ceea ce avem de făcut – am hotărât să ne schimbăm un pic echipa, să dăm șanse jucătoarelor tinere să se afirme, să le responsabilizăm mai mult și să le cerem o muncă mai susținută.

Vor pleca de la echipă antrenorul Gheorghe Covaciu, cu care am avut o despărțire amiabilă și căruia îi mulțumesc de modul cum am colaborat. De asemenea, vor mai părăsi vestiarul Mona Jlezi, Ana Ciolan și Andreea Ivan, fete care și-au încheiat contractul. Cu bagajele făcute este și portărița Andreea Polocoșer, însă noi așteptăm să se răzgândească. N-am pus presiune pe nimeni, cine și-a terminat angajamentul oficial poate să plece, noi vrem ca fetele să meargă la mai bine, la un salariu mai mare, dacă își găsesc loc în altă parte.

În premieră, Slobozia va avea un Centru de handbal!

Avem și noi un buget de transfer și știm ce punem în locul fetelor care pleacă – așa cum v-am mai spus, tinerețea este cuvântul de ordine, handbaliste din toată țara, care vor să se afirme în Liga Florilor. Și în privința staff-ului tehnic stau liniștit, am o listă cu posibilii înlocuitori ai domnului Covaciu, cu care am și început să negociem, în 10 zile, maxim, vom avea un nou tehnician.

Și, în premieră, vă anunț că aici, la Slobozia, va prinde viață un Centru de copii și junioare – este un proiect personal, gândit pe o durată de 8 ani. După încheierea celor 8 ani, echipa din Slobozia, de primă ligă, va fi prima care va beneficia de cele mai valoroase handbaliste din Centrul nostru. Va fi o continuitate benefică, nu se vor mai cheltui bani să aducem fete dinafara orașului și județului, adică vom începe să culegem roadele!

”Este un proiect care se întinde pe 8 ani, un alfel de aranjament pentru handbalul din Zona de Sud a țării. L-am prezentat oficialităților și acum trebuie să dau explicații la toate problemele – mi se pare firesc ca oamenii să afle ce-nseamnă un astfel de Centru, la ce ne ajută, unde va fi el amplasat, care vor fi costurile. Noi, aici, la Slobozia am fost mereu cumpătați, cel puțin la handbal, nu ne-am aruncat la salarii mari, la o organigramă stufoasă, ne-am întins atât cât am putut. Sigur, poate nu tot mereu am obținut rezultatele dorite, dar ceea ce am promis, am dus la îndeplinire.

Nu vreau să primesc laude, mă mulțumesc cu un buget de finanțare cât mai bun, care să acopere toate cheltuielile acestui Centru. O construcție la care am muncit mult, l-am gândit în amănunțime și începe, firesc, prin a pune cărămidă peste cărămidă cu mare atenție! Reprezentații Consiliului Local trebuie să fie convinși că este o treabă bună, că acest Centru va aduna toate talentele din oraș și din tot județul, spre mulțumirea ialomițenilor”, ne-a declarat președintele echipei de Ligă Națională, AHCM Slobozia, Nicolae Goidea. Și oficialul mi-a promis că în cel mult o săptămână îmi va da și numele tuturor fetelor care au intrat în vestiarul ialomițean, pentru ediția de campionat 2020/2021, dar și al celui care va coordona activitatea de pe banca tehnică.

Lasă un răspuns