Premieră mondială, a fost creat vaccinul care distruge virusul COVID-19

Premieră mondială, a fost creat vaccinul împotriva virusului COVID-19. Oamenii de știință israelieni susțin că, în câteva săptămâni, vor avea un vaccin contra coronavirusului. Odată ce vaccinul este dezvoltat, va dura cel puțin 90 de zile până la finalizarea procesului de reglementare și, probabil, mai mult pentru a intra pe piață.

Premieră mondială, a fost creat vaccinul împotriva virusului COVID-19

Oamenii de știință israelieni sunt în cursul dezvoltării primului vaccin împotriva noului coronavirus, potrivit Ministrului Științei și Tehnologiei, Ofir Akunis. Dacă totul merge conform planificării, vaccinul ar putea fi gata în câteva săptămâni și disponibil în 90 de zile, potrivit unui comunicat.

„Felicitări MIGAL [Institutul de cercetare Galileea] pentru această descoperire interesantă”, a spus Akunis. „Sunt încrezător că vor avea loc progrese rapide, care să ne permită să oferim un răspuns necesar la amenințarea globală gravă a COVID-19”, a spus Akunis, referindu-se la boala cauzată de noul coronavirus.

În ultimii patru ani, o echipă de oameni de știință MIGAL dezvoltă un vaccin împotriva virusului, care provoacă o boală bronșică care afectează păsările de curte. Eficacitatea vaccinului a fost dovedită în studiile preclinice efectuate la Institutul Veterinar.

Citește și Flori pentru doamne de 1 și 8 martie, fără sărutări

„Conceptul nostru de bază a fost să dezvoltăm tehnologia și nu în mod special un vaccin pentru acest tip sau acel tip de virus”, a spus Dr. Chen Katz, liderul grupului MIGAL în biotehnologie. Cadrul științific pentru vaccin se bazează pe un nou vector de expresie proteică, care formează și secretă o proteină chimică solubilă care livrează antigenul viral în țesuturile mucoasei prin endocitoză auto-activată, determinând organismul să formeze anticorpi împotriva virusului.

Endocitoza este un proces celular în care substanțele sunt introduse într-o celulă prin înconjurarea materialului cu membrana celulară, formând vezicule care conține materialul ingerat. site news

Lasă un răspuns