The Global Domain News

Potrivit unui studiu, cel puţin 2,7 milioane de new-yorkezi au fost infectaţi cu noul coronavirus

Potrivit rezultatelor preliminare ale testelor pentru anticorpi efectuate aleatoriu, aproximativ 13,9% dintre new-yorkezi au avut probabil Covid-19. Rezultatele au fost publicate pe 23 aprilie de guvernatorul Andrew Como.

Reprezentanţii statului New York au testat aleatoriu 3.000 de persoane la supermarketuri şi alte centre de cumpărături, în 19 comitate şi 40 de localităţi, pentru a vedea dacă au anticorpi împotriva coronavirusului, a căror prezenţă arată că au contractat virusul şi s-au recuperat, a spus Cuomo.  

Statul New York are 19,4 milioane de locuitori, potrivit datelor oficiale, iar rezultatele preliminare arată că cel puţin 2,7 milioane de new-yorkezi au fost infectaţi cu noul coronavirus.  

Rezultatele diferă la nivelul statului, ea mai mare concentraţie de teste pozitive la anticorpi fiind în New York City, de 21,2%. În Long Island 16,7% dintre persoanele testate au fost testate pozitiv, iar în Westchester, unde a izbucnit epidemia din stat, 1,7% dintre teste au fost pozitive. În restul statului epidemia este sub control, 3,6% dintre teste fiind pozitive. site news

Lasă un răspuns