Poștașii din Vrancea, acuzați că fac campanie electorală pentru PSD

Poștașii din Vrancea, acuzați că fac campanie electorală pentru PSD

Președintele PNL Vrancea, senatorul Cătălin Toma, susține că unii poştaşi din județ fac campanie electorală pentru PSD și le spun oamenilor că liberalii îi vor lăsa fără pensii. Acesta a informat conducerea Poştei Române despre aceste activităţi din comune.

Potrivit senatorului liberal, poștașii s-au implicat în campania electorală în cel puțin trei comune din județul Vrancea.

„Am informații din cel puțin trei comune. Este vorba despre Vintileasca, Bolotești și Tătăranu. Acolo poștașul este consilier PSD, vă dați seama ce le spune oamenilor. Poștașii fac campanie electorală, le spun oamenilor că nu vor mai primi pensii. Am informat-o pe doamna din conducerea societății, mi–a spus că va verifica. Oricum, toata lumea se agită, primarii PSD trimit mesaje în privat, de tipul nu votezi pentru Dăncilă, votezi pentru mine”, a declarat pentru Mediafax, președintele PNL Vrancea, Cătălin Toma.

Corpul de control al Poștei face verificări

„Conducerea Poştei Române îşi menţine poziţia de neutralitate politică şi în acest proces electoral, aşa cum a făcut cu fiecare ocazie. Corpul de Control al Directorului General verifică, la această oră, informaţiile vehiculate în presă cu privire la incidentul din judeţul Vrancea. A devenit o practică obişnuită ca, înainte de începerea procesului electoral, toţi angajaţii să fie intruiţi în maniera profesionalismului, fără vreo urmă de partizanat politic. Motiv pentru care, Mircea Tudosie, directorul general al Poştei Române este hotărât să ia orice decizie legală de sancţionare a angajaţilor, în cazul nerespectării normelor impuse”, menţionează Poşta Română.

Lasă un răspuns