Popstarul Madonna, topless la 61

Chiar și la 61 de ani, Madonna denotă un caracter de fetișcană focoasă și nebunatică. Nu chiar “like a virgin”, dar p’ acolo.

Deunăzi, artista s-a trezit binedispusă și s-a gândit să își bucure cei peste 15 milioane de urmăritori de pe Instagram.

Zis și făcut, Madonna a postat o frumusețe de selfie… topless.

În fotografie se poate vedea și că popstarul se sprijină într-o cârjă, urmare a unei accidentări la genunchi, pe care a suferit-o acum câteva săptămâni în timp ce făcea sport.

Ba chiar așa a și descris imaginea; “Toată lumea are o cârjă”.

Evident, reacțiile fanilor de pe Insta nu au întârziat și toate au avut la bază numai cuvinte de laudă; „Ești uimitoare! Go, girl!”, „Wow, arăți fantastic!”, „Superbă! Mulțumim pentru toată încrederea pe care ne-o oferiți!” și “Ți-ai arătat întotdeauna partea ta <vulnerabilă>” sunt doar o picătură din oceanul de mesaje primite de Madonna.

O mențin în formă bărbații cu 30 de ani mai tineri

Nu pare o întâmplare că superstarul muzicii pop este în așa o formă de zile mari. Ea se iubește cu unul dintre dansatorii ei, Ahlamalik Williams, cu 36 de ani mai tânăr decât artista.

Iar dragostea lor pare atât de mare și tare încât Madonna chiar i-a declarat acestuia, recent, “iubire necondiționată”.

Ahlamalik este mai tânar chiar si față de fiica Madonnei, Lourdes, diferența de vârstă dintre ei fiind de 2 ani.

De altfel, regina pop a fost mai mereu atrasă de bărbați cu mult mai tineri decât ea; Brahim Zaibat (cu 29 de ani mai tânăr), Kevin Sampaio (cu 33 de ani mai tânăr) sau Timor Steffens (cu 30 de ani mai tânăr) numărându-se printre cuceririle Madonnei.

Prin luna aprilie a acestui an, Madonna a declarat într-o înregistrare video postată pe o rețea de socializare că a fost testată pentru anticorpii la noul tip de coronavirus și că acesta a ieșit pozitiv.

Deși toți specialiștii au avertizat că nu este neapărat ca oamenii testați pozitiv pentru anticorpii de coronavirus să fie și imuni la acesta, Madonna declara la acea vreme că “mă voi plimba mult cu mașina și voi deschide geamul, pentru a respira aerul COVID-19”. Teribilism de vedetă?!…

Lasă un răspuns