Pompier român, răpus de coronavirus, plâns de colegi: „Ai fost eroul nostru. Drum bun, camarade!”

Un pompier detașat al ISU Dobrogea, Viorel Dimboi, a murit noaptea trecută după ce a fost infectat cu coronavirus. Bărbatul de 48 de ani s-a stins la Institutul Matei Balș din București.

Plutonierul adjuct Viorel Dimboi avea 49 de ani, iar la începutul săptămânii s-a dus la Spitalul de Boli Infecțioase Constanța după ce s-a simțit rău câteva zile la rând și a făcuse febră în timpul serviciului. A fost testat pentru coronavirus, iar rezultatul a fost pozitiv.

Ieri, pompierul a fost transferat la Bucureşi, la Institutul Matei Balş, acolo unde, din nefericire a decedat în cursul nopţii trecute.

Potrivit Grupului de Comunicare Stretegică, bărbatul suferea de obezitate.

Viorel Dimboi, plâns de colegii săi

Anunțul dispariției sale a fost făcut de colegii săi pompieri, pe o pagină de Facebook.

“Un camarad pompier a fost ales de Dumnezeu să se alăture armatei îngerilor… În această dimineață, un eveniment tragic a umplut de durere sufletele pompierilor constănțeni, care au pierdut un camarad de nădejde, om deosebit și un profesionist desăvârșit. Cu profundă tristețe, anunțăm încetarea din viață, în această dimineață, plt. adj. Viorel Dimboi, la numai 49 de ani. Încadrat la Detașamentului de Pompieri Cernavodă / ISU Constanta, camaradul nostru a pierdut lupta în linia întâi, cu perfidul virus SARS-CoV-2.

În cariera sa, Viorel a participat la numeroase intervenții alături de colegii săi, fiind permanent la datorie în nobila misiune pe care o au pompierii. Dumnezeu să te odihnească în Împărăția Cerurilor, eroule, iar familiei greu încercate să îi dea alinare. Noi, camarazii tăi îți plângem plecarea prematură și atât de neașteptată din mijlocul nostru și sperăm ca, de acum înainte, să ți se întoarcă tot binele pe care l-ai făcut aici, în scurta ta viață pe pământ. Ai fost și vei rămâne eroul nostru și al tuturor celor care au beneficiat de ajutorul tău!

Drum bun, Viorel, drum bun, camarade!” “La moarte numai corpul moare. Viața nu moare,nici conștiința,nici realitatea.Iar viața nu este niciodată atât de vie ca după moarte.Pompierii nu mor niciodată,ei ard mereu în sufletele oamenilor pe care i-au salvat…Să ne rugăm pentru camaradul Viorel Dimboi, să-l cinstim cu demnitate, cu onoare…și suntem datori să nu-l uităm!!”, este mesajul colegilor săi. site news

Viorel, primul pompier mort de coronavirus în România, plâns de colegi © Facebook


Lasă un răspuns