Polițiștii din Capitală, cu ochii pe desfășurarea votului la prezidențiale

Peste 2.200 de polițiști , cărora li se vor adauga și alți angajați din alte structuri ale Ministerului   de Interne, vor supraveghea pregătirile dar și modul de desfășurare al primului tur al alegerilor prezidențiale. 

„La acest moment începe transportul buletinelor de vot către secțiile organizate la nivelul municipiului Bucureşti. Pentru a ne asigura că nu vor există incidente pe parcursul acestei activități, toți conducătorii auto sunt testați cu aparatul alcooltest și de asemenea sunt verificate documentele, atât ale celor ce se află la volan, cât și ale autoturismelor de transport”, a declarat Ciprian Romanescu, purtătorul de cuvânt al Poliției Capitalei.

După ce buletinele de vot vor fi transportate la secțiile de votare, polițiștii vor asigura pază secțiilor de votare și implicit a buletinelor. 
„Ne vom îndeplini întocmai obligațiile, în acord cu atribuțiile poliției. De asemenea, suntem pregătiți să intervenim la orice apel 112 sau solicitare directă”, a mai declarat Ciprian Romanescu.

Lasă un răspuns