Polițiștii care au intervenit la blocul în care deratizarea a omorât trei oameni au ajuns la spital

Polițiștii care au intervenit la blocul de pe strada Mioriţa din Timișoara în care deratizarea a omorât trei oameni, au ajuns la spital. Nouă dintre agenții implicați în misiune s-au dus la medic deoarece au avut stări de rău şi dureri de cap.

Polițiștii de la Serviciul Criminalistic şi de la Serviciul de Investigaţii Criminale s-au simțit prost după intervenția în blocul unde au fost folosite substanţe toxice pentru deratizare. Ei s-au prezentat la Unitatea de Primiri Urgenţe a Spitalului Judeţean Timişoara pentru controale amănunțite. Ei au primit tratament și fost lăsați să plece acasă.

„Miercuri, în intervalul orar 14,00 – 20,00, un număr de nouă poliţişti de la Investigaţii Criminale au ajuns la Spitalul Judeţean şi li s-au făcut analize preventiv. Unii dintre ei au primit tratament medicamentos pentru că analizele erau proaste. Totuşi, au fost lăsaţi să plece acasă. Toţi au pus starea de sănătate pe seama oboselii şi a stresului de la faţa locului”, a anunțat Inspectoratul de Poliţie Judeţean.

Surse din cadrul spitalului au spus că rezultatele preliminarii ale analizelor sugerează prezența unei toxine care ar fi afectat ficatul. Investigațiile vor fi reluate, iar polițiștii vor fi chemați să facă și alte teste.

Lasă un răspuns