PNL, corupt până în măduva oaselor! Miză uriașă pe un primar controversat, trecut pe la PSD, UNPR și PDL

PNL, corupt până în măduva oaselor! Preşedintele PNL Maramureş, Ionel Bogdan, a declarat vineri, într-o conferinţă de presă, că nu este exclusă susţinerea de către liberali a candidaturii lui Cătălin Cherecheş pentru Primăria Baia Mare, transmite Agerpres.

PNL, corupt până în măduva oaselor!

„Orice variantă e posibilă şi nu excludem susţinerea acestuia ( Cătălin Cherecheş, n.red). Ne gândim la toate posibilităţile”, a afirmat Ionel Bogdan.

Cătălin Cherecheș a fost membru până acum în PSD, UNPR, PDL și PNL. În 2016, el a fost reales primar cu 70% din voturi, deși era în arest preventiv într-un dosar de corupție.

În august 2019, DNA arăta într-un răspuns oficial pentru G4Media.ro că primarul din Baia Mare are două dosare de corupție trimise în judecată, unul în anchetă şi un altul clasat.

În iulie 2019, Cătălin Cherecheș a justificat o parte din averea sa printr-o presupusă donație de un milion și jumătate de euro din partea mamei sale, la rândul său parlamentar PNL.

La acel moment, Agenția Națională de Integritate anunța că primarul din Baia Mare, Cătălin Cherecheș, nu poate justifica 2.741.026,318. Această sumă reprezentând diferența nejustificată între averea dobândită și veniturile realizate în calitate de primar.

Citește și PNL face cărțile pentru Primăria Capitalei

Potrivit unui comunicat al instituției, ANI a sesizat comisia de cercetare a averilor din cadrul Curții de Apel Cluj. Agenția a sesizat și Parchetul de pe lângă judecătoria Baia Mare pentru fals în declarații, în cazul unui pretins împrumut de 500.000 de euro, pe care l-ar fi acordat unei persoane. site news

Lasă un răspuns