PLUS e istorie, USR vrea alianță cu PNL! Cele două partide se bălăcăresc pe Facebook, contre pline de greșeli gramaticale

PLUS e istorie, USR vrea alianță cu PNL! Filialele din Iaşi ale celor două partide nu se mai înţeleg asupra unei dezbateri care urma să aibă loc între candidaţii nominalizaţi de cele două partide pentru primăria oraşului, în vederea desemnării unui candidat comun. USR Iaşi a anunţat că doreşte o „dezbatere mai extinsă a dreptei”, indicând că şi-ar dori o alianţă cu PNL.

PLUS e istorie, USR vrea alianță cu PNL!

USR Iaşi a anunţat, sâmbătă, pe Facebook, că amână dezbaterea pentru că „în contextul ultimelor evenimente de pe scena politică a Iaşului, dorim să avem o dezbatere mai extinsă a dreptei”. La această postare, PLUS Iaşi le atrage atenţia celor de la USR că dezbaterea „nu poate fi amânată unilateral”.

„Dragi colegi, aceasta este o dezbatere pentru stabilirea candidatului comun al Alianţei USR PLUS pe care am agreeat-o (sic!) de comun acord. Nu poate fi amânată unilateral.

Citește și Primul lider PNL care admite că luni nu va fi cvorum la votul Cabinetului Orban II

Vă aşteptăm la dezbatere pentru a prezenta ieşenilor programele şi viziunea candidaţilor pentru Iaşi. Noi ne-am pregătit şi ne prezentăm duminică, la ora 11.00, la Hotel Traian”, au scris cei de la PLUS Iaşi într-un comentariu la postarea iniţială a USR Iaşi. Comentariul a fost, ulterior, şters.

Însă comentariile cititorilor au rămas, iar aceștia au taxat dur scrierea greșită a verbului „a agrea”.

Cosette Chichirău a părăsit sala

În cursul zilei de vineri a existat o primă negociere între şefii celor două organizaţii, pentru a decide candidaţii USR-PLUS la Primăria Iaşi şi la şefia Consiliului Judeţean, dar că întrunirea a durat doar câteva minute. Liderul USR Iaşi, Cosette Chichirău, ar fi părăsit sala în care se desfăşurau discuţiile, după ce PLUS a anunţat că Liviu Iolu nu renunţă la candidatura la Primărie.

Propunerea PLUS a fost ca USR să aibă candidat la şefia Consiliului Judeţean Iaşi, iar Cosette Chichirău să deschidă lista alianţei la alegerile parlamentare, fie la Senat, fie la Camera Deputaţilor. site news

Lasă un răspuns