Picnicul în parcul închis oficial l-a costat scump pe Robert Negoiță. A fost amendat cu 10.000 de lei

Primarul sectorului 3, Robert Negoiță, a fost amendat cu 10.000 de lei, după ce a fost filmat în timp ce se plimba prin parcul IOR cu bicicleta, alături de prietena lui. Imaginile, postate pe Facebook, au fost filmate în condițiile în care toate parcurile din București sunt închise pe durata stării de urgență.

Robert Negoiță își asumă vina

„Asemenea oricărui cetățean sunt obligat să mă supun legilor acestei țări și, chiar dacă nu a fost intenția mea să încalc ordonanța militară, îmi asum faptul că am greșit și, prin urmare, voi suporta consecințele”, a spus el.

„Eu chiar ieșisem să inspectez Parcul IOR. Dar, din păcate, ideea nefericită de a îmbina utilul cu plăcutul într-o zi de sărbătoare, adică aceea de a o lua alături de mine pe prietena mea, a fost una neinspirată și nepotrivită”, a mai spus el.

Poliția Capitalei s-a sesizat din oficiu în privința lui Robert Negoiță și a iubitei sale. Cei doi au fost amendați cu 10.000 de lei pentru încălcarea prevederilor Ordonanțelor Militare.

Primarul Sectorului 3 a încălcat Ordonanța militară

Imaginile cu primarul Sectorului 3, Robert Negoiță, și iubita sa au fost surprinse în parcul IOR din Capitală în prima zi de Paște.

Edilul a arătat, pe contul său de Facebook, că verifica mentenanța parcului.

„Am dat o tură completă în Parcul IOR, fiindcă nu reușisem de ceva timp să fac asta. Am constatat, din păcate, că deși există personal alocat pentru mentenanța parcului, chiar și în această perioadă, sunt elemente ce trebuie rezolvate rapid. De la reparații la mobilierul stradal și până la refacerea spațiilor verzi și a anumitor zone. Mâine, am convocat o ședință cu cei ce se ocupă de mentenanța Parcului IOR și le voi trasa câteva sarcini clare”, a scris Negoiță pe Facebook. site news

Citește mai multe aici (FOTO + VIDEO) Primarul Sectorului 3, surprins că încalcă Ordonanța militară în parc, la picnic

Lasă un răspuns