Familia Luizei Melencu face protest în fața DIICOT

Membri ai familiei Luizei Melencu, fata de 18 ani dispărută în luna aprilie, au protestează marţi în faţa DIICOT. Ei sunt nemulţumiţi de modul în care decurge ancheta faţă de Gheorghe Dincă, suspectul crimelor de la Caracal. Monica Georgeta Melencu, mama Luizei, a explicat că doreşte să fie primită în audienţă de șeful DIICOT, Giorgiana Hosu. Ea dorește o discuţie “civilizată”. “ Pur şi simplu să purtăm civilizat o discuţie. Aş vrea să stau de vorbă cu domnul procuror Pătuleanu şi cu doamna Hosu. Cu doamna Hosu pentru că, atunci când se întâmplă ceva, dânsa iese pe posturile de televiziune şi are curajul să spună ce se întâmplă. Sper să aibă curajul să ne acorde cinci minute”, a spus Monica Georgeta Melencu.

Ce speră mama Luizei să obțină de la DIICOT

Mama Luizei a relatat că Gheorghe Dincă a avut o altercaţie, luni, cu avocatul familiei, Tonel Pop, în timpul unor audieri care au avut loc la sediul Poliţiei. “Un inculpat a sărit la gâtul unui avocat. Şi nu a fost prima dată. Domnul Tonel a fost avertizat de Dincă să aibă grijă ce vorbeşte. O doamnă avocat îi adresa întrebări. Prima dată, Dincă a fost calm, dar când l-a văzut pe Tonel s-a declanşat o divergenţă între dânşii. Un ofiţer de poliţie a intervenit între ei”, a povestit Monica Georgeta Melencu. În faţa sediului DIICOT se află şi bunicul Luizei, care a spus că este dezamăgit de ancheta procurorilor. El susţine în continuare că nepoata sa nu a fost ucisă, ci răpită şi traficată.

Ieri, familia a făcut o sărbătoare tristă de ziua Luizei

Deși Luiza Melencu a dispărut de 8 luni de acasă , fiind răpită de Gheorghe Dincă, familia ei încă mai speră că fata trăiește. Din acest motiv, luni, când fata ar fi împlinit 19 ani, familia ei a decis să îi serbeze ziua onomastică. Mama şi bunicii au pregătit un tort cu poza fetei, asta după ce i-au serbat și ziua onomastică în noiembrie, de Sfântul Mihail şi Gavril pentru că fata purta şi numele Mihaelai. 

Apariția unui complice complică viața familiei Melencu

Nemulţumirea familiei Melencu vine şi pe fondul ultimelor dezvăluirilor făcute de Gheorghe Dincă privind moartea Luizei, acesta spunând  că a ucis-o  într-o criză de nervi pentru i-ar fi cerut în repetate rânduri să o lase să plece din casă în care era sechestrată. Planul lui Dincă era să o țină pe Luiza la el mai multă vreme. Față a fost violată sistematic de Dincă și de complicele lui, Ștefan Risipiceanu, care a fost reținut săptămâna trecută de DIICOT , fiind arestat pentru 30 de zile. Mama și bunicul Luizei Melencu au mers vineri după-amiază la Palatul Cotroceni, unde au fost primiţi de un consilier al preşedintelui Klaus Iohannis.

Lasă un răspuns