Pasajul Pipera, tranzitat zilnic de 48.000 de mașini, a fost INUNDAT intenţionat cu apă caldă

Pasajul Pipera, tranzitat zilnic de 48.000 de mașini, a fost INUNDAT intenţionat cu apă caldă. Pasajul Pipera din București a fost inundat, marți seara, cu apă fierbinte. Şoferii care au trecut pe lângă staţia de metrou Aurel Vlaicu au considerat că este vorba despre o avarie care a dus la devierea circulaţiei în zonă.

Pasajul Pipera, tranzitat zilnic de 48.000 de mașini, a fost INUNDAT intenţionat cu apă caldă

Cu toate acestea, este vorba de fapt despre o operaţiune planificată de eliminare a apei calde din caloriferele apartamentelor din zona Aviaţiei, potrivit Digi24.ro.

Societatea de termoficare a executat lucrări de modernizare a instalației, iar apa pe care a deversat-o pe străzi a provenit de la rețeaua provizorie care a alimentat temporar consumatorii din cartierul Aviației.

Pasajul Pipera, lung de 698,40 m

Pasajul Pipera facilitează trecerea peste intersecțiile Calea Floreasca – strada Avionului și Bulevardul Barbu Văcărescu – strada Alexandru Șerbănescu, făcând legătura între strada Nicolae Caramfil și șoseaua Pipera.

Lungimea totală a pasajului este de 698,40 de metri, partea suspendată având 474,40 de metri, iar cele două rampe – 136, respectiv 88 de metri. Pasajul are patru benzi de circulație de câte 3,50 metri fiecare și este dotat cu trotuare de serviciu pe ambele părți.

Citește și Primar PSD-ist trimite noaptea mesaje agresive și incalificabile localnicilor care îl critică, spune că sunt prăpădiți și poponari

Fostul primar Sorin Oprescu spunea, în 2012, că 48.000 de maşini vor tranzita zilnic acest pod pentru a ieşi din Şoseaua Pipera şi pentru a se întoarce în Bucureşti, eliberând astfel circulaţia pe Bulevardul Barbu Văcărescu şi Calea Floreasca. site news

Lasă un răspuns