Panică în Capitală

Un bărbat de 33 de ani din Bucureşti a fost arestat preventiv după ce şi-ar fi arătat organul sexual şi le-ar fi adresat cuvinte cu tentă sexuală unor eleve, în apropierea unei şcoli din Sectorul 1.

„Luni, 18 noiembrie, poliţişti din cadrul Direcţiei Generale de Poliţie a Municipiului Bucureşti (DGPMB) au reţinut un bărbat, în vârstă de 33 de ani, bănuit de săvârşirea infracţiunii de ultraj contra bunelor moravuri, după ce şi-ar fi expus organul genital şi le-ar fi adresat cuvinte cu tentă sexuală mai multor minore, aflate în apropierea unei şcoli din sectorul 1”, informează un comunicat al DGPMB.

În comunicat se mai arată că în jurul orei 16,00 „poliţişti din cadrul Secţiei 2 au fost sesizaţi, prin intermediul 112, de către directorul adjunct al unei şcoli gimnaziale din sectorul 1, cu privire la faptul că mai multe eleve, în timp ce se deplasau de la domiciliu către şcoală, au fost abordate de un bărbat necunoscut, care a săvârşit gesturi obscene faţă de acestea”.

În urma cercetărilor a fost identificat agresorul, un bărbat, de 33 de ani, din Bucureşti.

„Acesta a fost depistat şi condus pentru audieri la sediul Serviciului Omoruri, din cadrul Poliţiei Capitalei, reţinându-se în sarcina sa faptul că, la dată de 7 noiembrie, în jurul orei 12,00, în timp ce se află pe o stradă din sectorul 1, în apropierea unei şcoli, ar fi abordat o minoră, de 12 ani, căreia i-ar fi arătat organul genital”, se arată în comunicat. În aceeaşi zi, în jurul orei 12,30, în timp ce se află pe o altă stradă, acesta ar fi abordat două minore, de 13, respectiv 14 ani, „cărora le-ar fi arătat organul genital şi în faţa cărora s-ar fi masturbat”, precizează oamenii legii.

Lasă un răspuns