Pacienta arsă pe masa de operație a MURIT

Medicul Mircea Beuran a declarat, duminică seara, la Antena 3, că pacienta care a fost arsă în sala de operaţie a decedat, la Terapie Intensivă.

Femeia se afla sub control medical multidisciplinar, „biologic nu a rezistat ca să poată să depăşească tot efortul medical care s-a făcut”.

„În intervalul 19.50-20.00, am primit acest semnal că pacienta a decedat. A decedat în Terapie Intensivă, din Secţia de Arşi, era sub control medical multidisciplinar, dar probabil contextul biologic în care se găsea pacienta, o boală incurabilă, un efort chirurgical făcut la cerere şi evenimentul neplăcut şi nedorit de nimeni, la care s-a supra-adăugat această arsură, biologic nu a rezistat ca să poată să depăşească tot efortul medical care s-a făcut”, a spus Mircea Beuran.

Femeia suferea de cancer pancreatic. În urma incidentului din 22 decembrie, femeia a suferit arsuri pe 40% din suprafața corpului.

La o săptămână după eroarea medicală de la spitalul din Capitală, autoritățile încearcă să stabilească exact vinovații. Trei anchete au loc în acest caz: una demarată de conducerea spitalului, una a Ministerului Sănătății și alta începută de Poliția Capitalei. site news

Lasă un răspuns