Orban ia în barca PNL trădătorii lui Ponta. Miza premierului

Ludovic Orban a recunoscut, vineri, că are discuții cu demisionarii din Pro România. Premierul României lasă ușa deschisă trădătorilor lui Victor Ponta și spune că, dacă își doresc, „își vor găsi locul în PNL”.

„Nu au bătut la ușa PNL, au fost decisivi în învestirea Guvernului pe care îl conduc. Am avut 7 parlamentari care au specificat, ei sunt mai de dreapta, nu sunt din fostul PSD. Dacă vă uitați, Sorin Cîmpeanu, Daniel Constantin, deputatul Mircea Banias, Daniel Florea sunt din zona social-liberală. Ei au făcut inițial Pro România, apoi a venit Ponta și și-a confiscat partidul. Am deschis discuții cu ei, recunosc, dacă ei vor veni alături de noi, mă bucur și își vor găsi locul în PNL”, a spus Orban.

Orban primește și PSD-iști

Orban este dispus să primească și PSD-iști în barca PNL-ului, „important este să întărim sprijinul parlamentar”.

„Nu știu dacă a fost vreunul la PSD. Acuma important este să întărim sprijinul parlamentar cu niște oameni care au plecat de lângă PSD aproape imediat după alegerile din 2016”, a răspuns premierul.

Daniel Constantin, Sorin Cîmpeanu și alți 4 deputați au demisionat, joi, din Pro România, potrivit anunțului făcut de Daniel Constantin pe Facebook. El precizează că partidul condus de Victor Ponta și-a schimbat doctrina și idealurile.

Pe lângă cei șase parlamentari, alți 10 lideri locali au semnat demisia din partid. site news

Lasă un răspuns