Oltenii au petrecut cu apă în vestiar! Craiova a învins-o pe CFR Cluj și a relansat campionatul

“Trebuie să rămânem cu picioarele pe pământ”, a declarat Bergodi, după meciul din Gruia .

Mutarea făcută de șefii oltenilor s-a dovedit una inspirată. După sosirea lui Cristiano Bergodi în Bănie, jucătorii și-au reintrat în ritm și adună victorie după victorie. Acum, Craiova are șanse reale să câștige titlul în acest sezon. A învins campioana cu 3-2 în Gruia și s-a apropiat la un punct cu cinci etape înainte de finalul campionatului. Meciul dintre CFR Cluj și Universitatea a fost poate cel mai spectaculos din tot campionatul. Craiova a fost o echipă mult mai ofensivă decât CFR, a impus ritmul meciului, pe care clujenii au fost obligați să-l urmeze. Golul victoriei a fost înscris de Cicâldău, în minutul 87.

“Nu mai am nimic de zis. Am învins-o pe CFR. Ce aș putea să le mai spun băieților”, a declarat după meci, Cristiano Bergodi.

Oltenii au declanșat fiesta în vestiar, unde au cântat și au dansat.

CFR Cluj în impas!

Pentru prima dată campioana din ultimele două sezoane pare că se clatină. A fost prima înfrângere pe teren propriu în 37 de meciuri. La final, antrenorul Dan Petrescu a făcut o declarație care lasă loc speculațiilor. Pentru prima dată poate, tehnicianul se recunoaște învins și spune că echipa sa nu mai este favorită în acest moment la titlu. Deși au pierdut clujenii au încă șanse la titlu, însă declarația lui Petrescu spune multe. 

“A fost o săptămână agitată la noi la club, cu multe probleme. Foarte mulți jucători care nu joacă din cauza regulii U-21 sunt puțini supărați și au fost și alte probleme. Craiova este favorită la titlu”, a recunoscut antrenorul.

Oltenii au un avantaj major în acest moment. Cele două derby-uri pe care le mai au cu CFR și FCSB le joacă pe teren propriu.

Lasă un răspuns