Olguța aruncă bomba, PNL pune un cântăreţ amator ca secretar de stat la Muncă

Lia Olguţa Vasilescu, fost ministru al Muncii, face o dezvăluire incredibilă. ea spună că premierul Ludovic Orban a luat decizia de a-l numi la Ministerul Muncii, în funcția de secretar de stat, pe Alin Dan Ignat. Acesta este prim-vicepreşedinte al Tineretului Naţional Liberal, consilier local în Alba Iulia, dar mai cunoscut este drept un pasionat cântăreţ amator.

PSD nu reatează ocazia de a-i ataca pe liberali

„Ne-au cotropit „specialiștii” PNL! Cantăreț, proprietar de birt pe unde se adăpau liderii PNL Alba când le era sete, a aterizat direct secretar de stat la Ministerul Muncii! O să-i cânte „Împodobește, mamă, bradul!” ministrei Baubau de Crăciun ca să îi mai treacă supărarea că o pocnește zilnic Vasilcoiu… O să murim de râs cu ăștia!”, scrie Lia Olguţa Vasilescu pe Facebook.

Pe youtube există destule secvențe cu proaspătul demnitar liberal care se produce la tot felul de evenimente gen petreceri, nunți sau botezuri. Explicația numirii acestuia este dată de algoritmul politic prin care filialele cu performanță la alegeri pot propune canidați la posturi importante. Cum filiala Alba a fost în top 10 la prezidențiale, l-a propus pe tânărul cântăreț, iar șeful PNL l-a acceptat rapid. Mai ales că și Ludovic Orban este cunoscut prin faptul că iubește să cânte la petreceri…

Lasă un răspuns