O voleibalistă a fost aleasă Miss Playboy, fără ca ea să știe că bărbații au făcut pasiuni nebune pentru fotografiile ei. ”Mi-a venit să intru în pământ de rușine”!

”Poate că era bine să fiu anunțată dinainte despre această decizie a Revistei Playboy, de a mă include în concursul lor. Pentru că, la aflarea veștii am rămas stupefiată, aș fi vrut să intru-n pământ de rușine”, a declarat voleibalista, care, totuși, s-a obișnuit cu ideea că este frumoasă și bărbații apreciază asta. Aprecierea a avut loc în 2017.

Goldfingers avea un dribling sublim!

Și vorbim de Mareen Apitz von Romer, în vârstă de 33 de ani, o sportivă care a cunoscut toate succesele, la fileu – a jucat de peste 400 de ori pentru Dresdner SC, în ultimii 13 ani fiind căpitanul echipei. A câștigat campionatul Germaniei, în 2007 și 2014, purtând de 145 de ori tricolul naționalei țării sale.

”Pentru noi, Mareen este mai mult decât un simbol, ea însăși este continuitatea, viața clubului rossoneri. A fost un exemplu, o jucătoare blândă, elegantă, care și-a prins rădăcini adânci la Dresdner. Nu degeaba a fost numită Goldfingers, pentru driblingul ei subtil de la fileu, meritând din plin banderola de căpitan al grupului nostru. Din păcate, Mareen a decis să se retragă în acest sezon și regretăm enorm alegerea ei, dar probabil că are și alte proiecte în viața ei”, a declarat purtătoarea de cuvânt și CEO al clubului din Dresda, Sandra Zimmermann.

Nu vreau să fiu antrenoare cu normă întreagă, am și alte proiecte

”Nu a fost o decizie ușoară și mi-a trebuit mult timp să mă hotărăsc. Regret că a venit această pandemie, pentru că aș fi vrut să salut publicul, să fiu în mijlocul fanilor, să-mi iau la revedere așa cum ar fi trebuit. Dar victoria din Cupa Germaniei a fost un prilej de bucurie, alături de toți cei ce iubesc această echipă. Nu vreau să devin antrenoare cu normă întreagă, poate doar să ajut la antrenamente și să-i învăț pe copii elementele de bază”, a declarat și Mareen.

Frumoasa voleibalistă, de 1,82 de metri înălțime, a jucat la cel mai înalt nivel posibil, mai bine de 20 de ani, dar ”blonda de la drept”, a avut timp să obțină și o diplomă, și un master în Economie și Organizarea afacerilor.

Lasă un răspuns