O româncă arestată pentru furt, eliberată din cauză că prezenta simptome de coronavirus

O româncă arestată pentru furt, eliberată din cauză că prezenta simptome de coronavirus. Autoritățile din Italia se confruntă cu o situație extrem de delicată din cauza virusului ucigaș. Presa din Peninsulă a relatat povestea femeii, care acum este sub stricta observație a medicilor. 

O româncă arestată pentru furt, eliberată din cauză că prezenta simptome de coronavirus

Femeia a fost prinsă în timp ce fura alimente dintr-un magazin din Cesano Bascone, o comună din provincia Milano, Italia. După ce au observat că aceasta avea simptome de gripă, autoritățile italiene au decis să nu o mai țină după gratii, temându-se că, de fapt, ar avea coronavirus.

Conform jurnaliștilor de la laprovinciacr.it, femeia tuşea şi avea dureri în gât, astfel că procurorul Leonardo Lesti din Milano a dispus eliberarea ei imediată.

Presa din Italia a mai scris că oamenii legii au sunat la numărul de urgenţă 118, după ce au văzut că avea simptome de gripă. Românca este în continuare cercetată şi, ulterior, după ce anchetatorii vor avea vești bune de la medici, aceasta va fi judecată pentru furt.

Au apărut escrocii deghizați în paramedici, care fură din case

Autorităţile italiene atrag atenţia cetăţenilor aflaţi în zonele de carantină pentru coronavirus că s-au primit rapoarte despre anumite persoane care umblă deghizate în paramedici, bat la uşile oamenilor, apoi se oferă să le facă un test pentru coronavirus, pretinzând că reprezintă angajaţi ai ministerului Sănătăţii sau de la Crucea Roşie.

Administraţia municipală avertizează localnicii să nu lase persoanele străine să le intre în casă şi să anunţe imediat carabinerii la numărul de urgenţă.

Citește și Săptămâna modei de la Milano, distrusă de coronavirus

Hoţii pretind că au un formular oficial, pe care victima trebuie să îl completeze, apoi se oferă să le facă un test rapid pentru a afla dacă persoana respectivă este infectată cu coronavirus. Este doar un pretext pentru a intra în casa cetățenilor înspăimântați și pentru a fura bani, bijuterii și obiecte de valoare. site news

Lasă un răspuns