O profesoară din Chile amenințată cu datul în judecată de Mel Gibson

O profesoară din Chile a fost atenționată că va fi dată în judecată de actorul și regizorul Mel Gibson dacă nu încetează să se mai folosească de imaginea acestuia fără acordul lui.

Concret, femeia din Chile vindea miere de albine cu numele „Miel Gibson” și imaginea acestuia pe borcan, relatează cei de la BBC.

Yohana Agurto, așa cum se numește profesoara în cauză, a rămas fără loc de muncă din cauza pandemiei de coronavirus și s-a gândit cum să facă să producă bani pentru a-și putea întreține cei patru copii. I-a venit ideea acestei afaceri.

„Miel” se traduce „miere”

Profesoara de 40 de ani se folosește însă de imaginea lui Mel Gibson din filmul „Braveheart”, fără a avea acceptul actorului, iar sub ea a scris: „Miel Gibson”. În spaniolă, limbă vorbită în Chile, „miel” înseamnă miere.

Reprezentanții marelui actor i-au trimis acesteia o scrisoare în care este amenințată cu judecata: „Încetează şi abandonează Miel Gibson”.

 Femeia a încercat să-l „îndulcească” pe actor și a scris pe Twitter cât de mult i-a plăcut de William Wallace, războinicul scoţian din „Braveheart”. După ce a făcut povestea publică, ea a primit mii de mesaje de încurajare, iar comenzile pentru „Miel Gibson” au început să curgă.

Rămâne de văzut cum se va finaliza toată această poveste și să sperăm că totul va fi bine atât pentru Yohana cât și pentru Mel.

Lasă un răspuns