O primărie condusă de un primar PSD vrea să se promoveze pe pagini anti-PSD: 30.000, bani publici!

O primărie condusă de un primar PSD vrea să se promoveze pe pagini anti-PSD! În 21 ianuarie 2020, Primăria Sectorului 4 București, condusă de primarul PSD Daniel Băluță, a achiziționat ”servicii de promovare și comunicare pe Facebook” în valoare de aproape 30.000 de euro. Majoritatea postărilor sunt anti-PSD și pro-PNL.

O primărie condusă de un primar PSD vrea să se promoveze pe pagini anti-PSD

Contractul de 135.000 RON (28.249,77 euro), câștigat de firma CPC Publishing Media, prevede ”promovarea și comunicare online” pentru Primăria Sectorului 4 pe o perioadă de șase luni. Adică 22.500 de lei (aproximativ 4.700 de euro) pe lună.  Serviciile achiziționate includ publicarea unui ”material publicistic săptămânal, pe toate cele 5 publicații online, agreat de comun acord”.

Deși se vorbește de cinci publicații, sunt enumerate doar 4: Cap Limpede, Știrea Zilei, Romania Online și Bucureștiul, scrie Libertatea.

Cap Limpede, în vacanță de doi ani

Cap Limpede, una dintre cele patru site-uri selectate pentru a promova Primăria Sectorului 4, nu a publicat nimic între 26 ianuarie 2018 și 23 ianuarie 2020.  Și-a reluat activitatea la două zile după atribuirea contractului în SICAP, publicând de atunci trei articole: un articol copiat din Capital.ro, o preluare din Adevărul Iași, respectiv un articol intitulat ”Cercetătorii au dovedit legătura dintre stres și albirea părului”. Deocamdată, nimic despre Primăria Sectorului 4. 

În timp ce site-ul Cap Limpede a revenit de curând din vacanță, Știrea Zilei este în mentenanță.

Citește și Primar PSD dezvăluie strategia de a-i transforma pe români în „slugi”

Celelalte două site-uri din listă, Bucureștiul și Romania Online, publică în jur 3 – 4 articole pe zi. Conținutul nu are atât specific local, cât mai degrabă anti-PSD, cu o atenție deosebită acordată primarului Bucureștiului, Gabriela Firea. Practic, o primărie condusă de un primar PSD vrea să se promoveze pe pagini anti-PSD. site news

Lasă un răspuns