O bombă sexy, cunoscută mai mult pentru relația cu un cântăreț celebru, poziție înaltă la ICR, unde va lua peste 7000 de RON

O bombă sexy, cunoscută mai mult pentru relația cu un cântăreț celebru, poziție înaltă la ICR, unde va lua peste 7000 de RON. Confruntat cu o criză de personal după intrarea în vigoare a ordonanței de urgență nr.1/2020 prin care au fost interzise detașările de la privat la stat, președintele Institutului Cultural Român, Mirel Taloș, s-a gândit să facă aducă oameni… din lumea mondenă.

O bombă sexy, cunoscută mai mult pentru relația cu un cântăreț celebru

Astfel, din această săptămână la cabinetul președintelui ICR a fost angajată Mara Roșioru, o persoană deloc cunoscută prin implicarea în domeniul culturii, dar extrem de prezentă în lumea mondenă.

Mai exact, Mara Roșioru a devenit cunoscută în lumea mondenă pentru o relația de 4 ani de zile pe care a avut-o cu cântărețul UDDI. 

Uddi și Mara Roșioru au trăit o frumoasă poveste de dragoste timp de patru ani. Când toată lumea aștepta să facă pasul cel mare, cei doi au ales să meargă pe drumuri separate.

„Am trecut prin momente foarte grele cu familia și cu fosta iubită, pe care am iubit-o enorm, nu am știut cum să reacționez și am acționat greșit și la suparare. Îmi cer scuze în primul rând față de fosta iubită și de toți cei pe care i-am supărat! Rog înțelegere! Vă mulțumesc!”, a scris Uddi pe rețelele de socializare.

Conform paginii personale de Facebook, aceasta este din Buzău și a absolvit „Artele spectacolului – Actorie” la Universitatea Națională de Artă Teatrală și Cinematografică „Ion Luca Caragiale” din București.

Poziție înaltă la ICR, unde va lua peste 7000 de RON

Mara Roșioru este încadrată în Institutul Cultural Român pe o poziție de Expert I A, funcția care ar fi remunerată cu un salariu brut lunar ce trece de 7.000 de lei.

Citește și Wow! Cleopatra Stratan a devenit o bombă sexy! A pozat cu sânii la vedere

În urma intrării în vigoare a ordonanței care interzicea detașărilor de la privat la stat aproximativ 40 de persoane au plecat din Institutul Cultural Român. Cu toate acestea, președintele Mirel Taloș și vicepreședintele Dan Bela Krizbai au salvat mai mulți „preferați” prin a îi angaja la cabinetele lor. site news

Lasă un răspuns