O bandă de hoți a crezut că dă spargerea vieții, când colo, seiful era gol. Indiciu neștiut de hoțomani

O bandă de hoți a crezut că dă spargerea vieții, când colo, seiful era gol. Mai mulți hoți au furat un seif din interiorul unui centru de colectare a taxelor și impozitelor locale din orașul Galați. Incidentul s-a produs noaptea trecută și a avut un deznodământ neașteptat pentru infractori: seiful era gol. Hoții sunt căutați de poliție.

O bandă de hoți a crezut că dă spargerea vieții, când colo, seiful era gol

Potrivit Poliției, în jurul orei 23.00, un bărbat a sunat la 112 și a anunțat că a auzit zgomote din interiorul clădirii și că a văzut doi hoți transportând un obiect greu la o mașină.

Polițiștii care au răspuns apelului de urgență au aflat că hoții au smuls din podeaua clădirii un seif gol, dezafectat.

Indiciu neștiut de hoțomani

Infractorii nu știau că unitatea fiscală folosește altă cutie de valori, dar și aceasta era goală deoarece încasările sunt transferate în fiecare seară. În prezent, hoții sunt căutați de polițiști care au deschis un dosar penal.

Vezi și Un nou tip de înşelăciune în Centrul Vechi. Hoții, eleganți și dați cu parfum

„Hoții au spart sediul centrului de taxe și impozite de pe strada Brăilei. Au reușit să smulgă din podea o cutie de valori. Aceasta era goală, nu mai era folosită. Oricum, valorile nu stau peste noapte în clădire, seiful utilizat în prezent este golit în fiecare seară. Incidentul a fost anunțat la 112 de un bărbat, el spune că a auzit zgomote și că a văzut doi bărbați. Polițiștii fac cercetări pentru furt calificat”, a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Galați, Gabriela Costin.

Lasă un răspuns