Numărul real al cazurilor de COVID-19 din China ar fi de 15, până la 40 de ori mai mare decât cel oficial

Consilierii științifici britanici l-au avertizat pe prim-ministrul Boris Johnson că guvernul comunist chinez a redus intenționat numărul real al cazurilor de coronavirus. De fapt, numărul real ar putea fi „de 15 până la 40 de ori” mai mare decât a raportat China.

Numărul real al cazurilor de COVID-19 din China este mult mai mare decât cel oficial!

„Domnul Johnson a fost avertizat de către consilierii științifici că statisticile declarate oficial de China cu privire la numărul de cazuri de coronavirus ar putea fi de 15 până la 40 de ori mai mari decât s-au raportat, spune The Daily Mail. „Și [guvernul britanic] consideră că guvernul din China încearcă să își construiască puterea economică în timpul pandemiei”.

Conform Universității de medicină Johns Hopkins, care urmărește pandemia coronavirusului, China a raportat în prezent aproximativ 82.000 de cazuri și 3.300 de decese.

O analiză a Washington Post ar putea demonstra mușamalizarea Chinei privind numărul real al bolnavilor de COVID-19.

„Un articol din revista Science estimează că oficialii chinezi au raportat un număr mai mic de decese cauzate de covid-19, boala cauzată de coronavirus. Mai ales după ce misiunea guvernului de a câștiga războiul împotriva virusului a devenit clară, numerele au fost schimbate pentru a atinge această viziune”, potrivit dailywire.com.

Lasă un răspuns