foto facebook

Nouă lege privind carantina. Ciolacu: „În regim de urgență”

Președintele interimar al PSD, Marcel Ciolacu, s-a întâlnit, joi dimineață, 9 iulie, la Parlament, cu Raed Arafat și mai mulți colegi juriști pentru a găsi „cele mai bune formulări” la noua lege privind carantina și izolarea „care chiar să-i protejeze pe români în fața pandemiei, nu să acopere abuzurile”.

„Cu ajutorul specialiștilor și al societății civile, am construit o lege a carantinei care chiar să-i protejeze pe români în fața pandemiei, nu să acopere abuzurile!

Ciolacu vrea o lege coerentă și eficientă

Dimineață (n.r. – joi, 9 iulie), am avut o întâlnire la Parlament cu dl Raed Arafat și mai mulți colegi juriști pentru a găsi cele mai bune formulări la noua lege privind carantina și izolarea. Asta fiindcă Guvernul PNL elaborează și ne trimite în Parlament doar catastrofe pe care trebuie să le reparăm în regim de urgență”, a scris Marcel Ciolacu pe Facebook, citat de Mediafax.

Liderul interimar al PSD a mai afirmat că, miercuri, 8 iulie, i-a chemat la dezbatere pe experții societății civile, care i-au ajutat pe parlamentari să elimine „aberațiile liberale” ce atentau la drepturile și libertățile românilor.

„Azi, după discuția foarte aplicată cu dl Arafat, avem garanția că putem da votul final pe o lege coerentă și eficientă”, a conchis liderul interimar al PSD.

Citește și PNL ia în calcul o nouă stare de urgență. Fenechiu: „Dacă lucrurile scapă de sub control”

Ședința de plen a Camerei Deputaților, în care trebuia să se dezbată proiectul de lege privind carantina și izolarea urma să aibă loc joi, începând cu ora 13.00, însă a fost amânată deoarece Comisia juridică, care urmează să aprobe raportul, se va întruni după ora 16.00. site news

Lasă un răspuns