Noi zvonuri de destabilizare, în interiorul CSM București – de la echipa masculină de handbal pleacă Anca, vine Voica, dar salariile pe 2020 tot întârzie!

Pentru că nu este normal ca în clubul bucureștean să fie liniște, cineva, peste care pandemia a lăsat ceva urme, s-a gândit să-nceapă revoluția de catifea și la echipa masculină de handbal, antrenată de Daniel Anca. Și spun că urmează o revoluție de catifea, pentru că tehnicianul, așa cât îl știm noi de educat, nu va opune rezistență în fața puciștilor, mai ales că este în club de 11 ani, dar totul până la un punct, probabil…

Știți cum se spune, maimuța când n-are ce face…

Așadar, se aude că la echipă va veni un nou antrenor, Eliodor Voica, despre care știm că n-a rupt inima târgului, pe unde s-a mai plimbat el în carieră. Dar nu despre Voica vreau să vorbesc, ci despre Daniel Anca, pentru că tehnicianul a făcut performanță la CSM București, a jucat și în cupele europene, ajungând până în sferturile de finală ale Challenge Cup, iar cel mai important lucru este că a disciplinat echipa, că toți handbaliștii s-au angajat necondiționat la luptă, obținând rezultate valoroase, cu o echipă de tineri, de mare perspectivă, care vor domina, cred, viitorul handbalului masculin românesc – și mă gândesc la Liviu Caba, desemnat cel mai bun tânăr jucător din Liga Zimbrilor, la Octavian Bizău, la Aron Dedu, dar și la mai experimentații Viorel Fotache, Ionuț Ramba sau Chike Onyejekwe. Anca a știut să îmbine generațiile, să unească vestiarul și să-i pună pe toți în valoare. Recunosc, mi-a plăcut noua față a echipei bucureștene, determinarea arătată pe semicerc, cât și fair play-ul cu care s-a manifestat, când a fost vorba de înfrângeri. Iar acest comportament și stil de viață, imprimate de Daniel Anca, le-a adus bucureștenilor o linie de clasament frumoasă: din 23 de partide disputate, 13 au fost victorii, 3 remize și 7 înfrângeri. CSM București a ocupat, înainte de pandemie, locurile 4-5, la egalitate cu Dobrogea Sud, iar asta nu este rău deloc.

Mai bine ar pleca toți șefii din club, l-au distrus de tot!

Urmează o săptămână nebună, pentru că sursele noastre ne-au confirmat că Daniel Anca nu fusese demis, până astăzi, deci totul se va întâmpla începând cu 1 Iunie! Și tot pe surse, am înțeles că salariile sportivilor, din acest an, nu s-au îmbulzit să intre pe card – s-a plătit ianuarie, iar acum suntem la finalul lunii mai, deci patru luni  de neplată, cred că au fost și cinci, și șase, numai la CSM București se poate întâmpla așa ceva! Dar atenție, parcursul lui Anca, din sezonul 2019/2020, i-au adus multe aprecieri, în ciuda faptului că tânărul antrenor a debutat în Liga Zimbrilor. Daniel Anca este dorit și pe alte bănci tehnice, personal cunosc două echipe care îi apreciază stilul de lucru!

Dar cine știe, poate că primii care vor pleca din club vor fi șefii de la Departamentul de Handbal, ba chiar și cei trei directori adjuncți, iar în fruntea lor, directoarea Gabriela Szabo, care și-a demonstrat de nenumărate ori incapacitatea managerială.  

Lasă un răspuns