Nicușor Dan îi cere DEMISIA lui Firea: „A făcut zero+zero=zero pentru Capitală”

Mandatul Gabrielei Firea poate fi redat în 20 de cuvinte: „zero plus zero egal zero”, spune candidatul susținut de PNL și USR la Primăria Capitalei, Nicușor Dan.

„O să fac foarte scurt un bilanț, dar oare ce poate să fie semnificativ decât zecile de mii de bucureșteni care nu au apă caldă de două săptămâni și nimeni nu vine să le spună când va înceta această situaţie. Ăsta este în 20 de cuvinte bilanțul administrației Firea.

Foarte pe scurt, revoluția în trafic – zero, mari parcări la intrarea în oraș – zero, benzi unice pentru autobuze – zero, semaforizare inteligentă – zero, piste de biciclete – zero, registrul spatiilor verzi- zero, RADET – faliment, Termoenergetica – aproape faliment, stații de monitorizare a poluării – zero, STB – aproape faliment. spitalul metropolitan – zero,, noua Polivalentă – zero, noi creșe – zero, noi gradinite – zero, noi școli – zero. Total? Zero+zero=zero”, a declarat Nicușor Dan, scrie Mediafax.

Nicușor Dan îi cere demisia lui Firea

El a spus că Gabriela Firea trebuie să plece din funcție, pentru că nu are nicio legătura cu acest oraș. În opinia sa, Gabriela Firea nu are nicio legătură cu Bucureştiul.

„‘Cui nu-i place să plece din Bucureşti’. Ăsta este mesajul definitoriu pe care primarul Bucureştiului l-a adresat bucureştenilor. Eu cred că e mai simplu să plece primarul din Bucureşti. Oricum, nu a venit în Bucureşti decât în vizită, nu a locuit o singură zi în Bucureşti, nu a stat în trafic, pentru că primarul când vine e acompaniat de Poliţia Locală, care-i deschide intersecţiile (…), nu are nicio legătură cu acest oraş”, a mai declarat Nicuşor Dan.

Conferința lui Nicușor Dan, desfășurată tot pe spațiul public, nu a mai fost bruiată, după ce la precedentele conferințe el a fost șicanat pe rând de viceprimarul Capitalei, Aurelian Bădulescu, dar și de șoferii camioanelor companiei de salubritate din Sectorul 5. site news

Lasă un răspuns