Romanul a luat titlul cu Slavia Praga

Nicolae Stanciu, campion cu a treia echipă! Slavia Praga nu mai poate pierde titlul

Echipa lui Nicolae Stanciu și-a asigurat matematic titlul de campioană. Slavia Praga a învins-o pe Viktoria Plzen cu 1-0, iar suporterii au sărbătorit toată noaptea. Cu trei etape înainte de finalul campionatului Slavia are cu 9 puncte mai mult decât ocupanta locului doi, Plzen. Nicolae Stanciu a fost din nou titular și a avut o prestație de excepție. Așa cum a făcut-o de când s-a transferat la Slavia. După reluarea campionatului întrerupt din cauza pandemiei de coronavirus, fostul jucător al celor de la FCSB a fost titular în toate cele șapte partide disputate.

Momente delicate pentru Stanciu

Anul trecut, românul a trecut prin momente dificile după ce a decis să se transfere de la Sparta Praga la marea rivală Slavia. Suporterii nu l-au iertat și l-au taxat. La meciul direct l-au huiduit de fiecare dată când a atins mingea, au aruncat cu obiecte și au afișat bannere în limba română în care l-au numit trădător. Stanciu a trecut peste orice și a făcut un sezon de excepție. A jucat în 36 de partide, a înscris 4 goluri și a dat nouă pase decisive.

“Sunt multe lucruri pozitive în viața sa privată acum, fapt care este evidențiat de prestațiile sale”, declara antrenorul echipei, Jindrich Trpisovsky, pentru isport.cz.

Nicolae Stanciu a câștigat titluri în trei țări diferite. Două cu FCSB, unul în Belgia pe vremea când juca la Anderlecht și acum unul în Cehia.

“El vrea să impresioneze colegii și antrenorul. El nu vrea să joace pentru el, o face mereu în slujba echipei. Dacă toți ar gândi așa ar fi dificil. Va conta numărul de meciuri până la ora partidei cu Islanda”, a spus Mirel Rădoi la Digi Sport.

Lasă un răspuns