Monica Gabor, casătorie în secret cu miliardarul chinez

Monica Gabor și Mr. Pink s-au cununat civil vara trecută, în secret, fără prieteni și fără nici o petrecere. După o relație de aproape 10 ani, Monica Gabor și Mr Pink s-au căsătorit la jumătatea lui iulie 2019, la Tribunalul din Los Angeles. Ei au făcut cununia civilă, dar nu și-au dorit să dea o petrecere și să-și invite prietenii. Doar copiii lor, Irina Columbeanu, fiica ei și Anthony, fiul lui, au fost de față.

Ultimii doi ani au fost cei mai buni pentru Monica Gabor (32 de ani). Ea a reușit să realizeze lucruri importante atât în plan personal, cât și profesional. Monica Gabor a devenit profesoară de engleză cu diplomă, apoi, în vara anului 2018, a luat-o pe fiica ei, Irina Columbeanu, în SUA.

Relația durează de 10 ani

Vara trecută, în iulie 2019, Monica Gabor s-a măritat la Los Angeles cu Mr. Pink (39 de ani). Afaceristul asiatic a făcut o avere în SUA din ceaiurile energizante vitaminizate pe bază de Ginseng, după o rețetă veche de 5.000 de ani. După mai multe discuții cu Mr. Pink, Monica Gabor a decis să pună piciorul în prag și să treacă la lucruri mai serioase. Și iată că a și reușit, iar în urmă cu șapte luni, Monica Gabor a reușit să își oficializeze relația cu celebrul afacerist de origine asiatică Poe Qui Ying Wangsuo, alias Mr. Pink. El are o avere de peste 1 miliard de dolari. Desi în presa noastră au apărut articole controversate despre acesta, punându-se la îndoială bogăți sa, publicațiile economice din zona arabă îl descriu drept un mega-businessman.

Nu de talia marilor miliardari chinezi care au ajuns la zeci de miliarde de euro, dar un afacerist solid și de viitor.

Copiii celor doi, martori la cununie

Prietenii celor doi nu au știut că s-au căsătorit. La momentul în care au semnat certificatul de căsătorie au luat parte doar copiii lor, Irina Columbeanu (12 ani), fetița Monicăi din relația cu Irinel Columbeanu (62 de ani), și Anthony, băiețelul lui Mr. Pink. „Monica s-a măritat în vară cu iubitul ei. Au fost extreme de rezervați și de ascunși în privința acestui moment din viața lor, ba chiar nu și-au dorit vreo petrecere și nici nu le-a fost nici un prieten alături. Ei sunt de mulți ani împreună, iar Monica își dorea să se căsătorească. Irina Columbeanu este în SUA de aproape doi ani, de când a dus-o Irinel Columbeanu în vacanța, în vara lui 2018. Cumva lucrurile s-au așezat foarte frumos pentru Monica. A fost perioada marilor realizări”, a declarat un apropiat dal Monicăi pentru click.ro. (site news)

Lasă un răspuns