Moment istoric ratat, în F1 – campionul mondial Lewis Hamilton a fost gata să lase Mercedesul și să-ncalece Căluțul cabrat!

În noiembrie 2019, după ultima victorie de la Abu Dhabi, care i-a consfințit cel de-al șaselea titlu mondial în Formula 1, pilotul englez Lewis Hamilton a fost aproape agățat de șefii scuderiei Ferrari, care-l doresc de ceva timp în cockpit-ul mașinii lor de curse. Nu de alta, dar dominația Ferrari a apus de ani buni, după ce fostul mare driver, germanul Michael Schumacher, s-a retras din Campionatul Mondial, asta întâmplându-se în 2012. Însuși șeful Mercedes, Toto Wolff, a recunoscut că s-a temut de decizia lui Hamilton, considerând că englezul era gata să încalece Căluțul cabrat în proporție de 25%.

Toto Wolf i-a oferit lui Hamilton 180 de milioane de lire sterline!

Nu, Hamilton n-a avut de gând să-ncalece Căluțul Cabrat!

”Ne-am văzut înainte de Crăciun, cam pe la jumătatea lunii decembrie, și i-am sugerat lui Lewis că ar trebui să vorbim despre noul contract al lui cu Mercedes. Dar Hamilton m-a liniștit și mi-a spus că nu avem de ce să ne grăbim, dându-mi de înțeles că nu are de gând să facă nicio mutare. Am răsuflat ușurat, apoi ne-am trimis mesaje de sărbători și am convenit ca nici în ianuarie să nu ne stricăm vacanța, cu discuții despre viitor. Dar acum, gata, trecem la treabă și ne vom vedea, ca să avem și semnăturile pe un document oficial. Sunt optimist că vom ajunge repede la concluziile finale”, declara șeful scuderiei Mercedes, la începutl lunii februarie.

Hamilton n-a dat Mercedesul… pe un cal, fie el și cabrat!

De altfel, scuderia se deplasează în Spania, la Barcelona, unde se încearcă noul monopost al acestui an. Lewis Hamilton, 35 de ani, a lăsat să se înțeleagă că este gata să semneze noua înțelegere cu Mercedes, care valorează 180 de milioane de lire sterline. În acest sezon, Lewis Hamilton vrea să egaleze recordul de 7 titluri mondiale, cucerite de pilotul Michael Schumacher, englezul având șase astfel de trofee, obținute în 2008, 2014, 2015, 2017, 2018 și 2019.

Acesta este modelul Mercedes 2020

Lasă un răspuns