Model de autoturism celebru care a cucerit lumea. Vânzări care au bătut recordul

Model de autoturism celebru care a cucerit lumea. Americanii sunt cuceriți după Mustang Mach-E. Acesta este primul model electric realizat de Ford. În mai puțin de zece zile de la prezentarea oficială, dealerii auto au înregisrat comenzi record. Iubitorii de automobile s-au bătut ca să cumpere modelele din versiunea de lansare.

Modelul Mustang Mach-E a fost prezentat pe 18 noiembrie, la Salonul Auto de la Los Angeles, iar din acel moment au început să curgă precomenzile și rezervările, potrivit ProMotor. Clienții au plătit o taxă de rezervare în valoare de 500 de dolari, ca să fie siguri că-l vor cumpăra.

Versiunea de lansare, First Edition, epuizată

La acest moment, datorită numărului mare de comenzi, versiunea de lansare, First Edition, a fost epuizată. În stoc au rămas alte versiuni ale noului Mach-E pentru care se pot face comenzi. Respectiv Premium, Select, California Route și GT, vârful de gamă.

În ciuda achizițiilor record, Ford păstrează misterul asupra numărului de vechiule rezervate. Compania a precizat că acestea au fost mult peste așteptări.

Primele autoturisme Ford Mustang Mach-E vor ajunge la clienți spre finalul anului, iar în România undeva în cea de-a doua parte a anului 2021.

Versiunea entry-level va veni cu 337 de cai putere. Va avea tracțiune spate și autonomie de până la 600 de kilometri, asigurată de o bateria cu o capacitate de 98,8 kWh.

Pe de altă parte, vârful de gamă, Ford Mustang Mach-E GT va avea tracțiune integrală și 465 de cai putere și 830 Nm. Astfel, noul model va atinge  100 km/h în mai puțin de 5 secunde. site news

Lasă un răspuns