Mitropolitul Banatului:” Noi românii avem deja medicamentul contra acestui virus”

Mitropolitul Banatului, ÎPS Ioan Selejan, a făcut un anunț important în cadrul emisiunii Sinteza Zilei, prezentată de Mihai Gâdea, la Antena 3.

ÎPS Ioan Selejan a adresat un apel românilor cu doar câteva ore înainte de decretarea stării de urgență, în plină epidemie declanșată de noul coronavirus.

Mitropolitul Banatului, apel către români

‘Fac apel către toți cei care cred în bunul Dumnezeu! Să nu încetăm rugăciunile în aceste momente grele pentru țară! Frate Mihai, poți să pui pe ecran un breaking news! Noi românii avem deja medicamentul contra acestui virus. Acesta se numește responsabilitate și credință în Dumnezeu!’ a precizat Mitropolitul Banatului, ÎPS Ioan Selejan, într-o intervenție în direct, prin  Skype, la Antena 3.

‘Așa să ne ajute Dumnezeu! Vă mulțumesc din suflet, părinte mitropolit! Ce bine pentru Banat, pentru cei din Timișoara, în aceste vremuri grele, să aibă  un om al Lui Dumnezeu așa cum este Sfinția Voastră. Vă mulțumesc din suflet!’ a răspuns Mihai Gâdea.

Mitropolia Banatului asigură mâncare caldă

Mitropolia Banatului asigură mâncare caldă și produse alimentare pentru familiile izolate în Timiș din cauza pandemiei cu noul coronavirus. De asemenea, reprezentanții bisericii s-au implicat și în procurarea produselor pentru dezinfectarea școlilor, precum și a mijloacelor de transport în comun din orașul de pe Bega. site news

Lasă un răspuns