Mirela Vaida a răbufnit la adresa politicienilor, îi trage la răspundere pentru cazul care a scandalizat România: Vulpița și Viorel

Mirela Vaida a răbufnit la adresa politicienilor. Realizatoarea emisiunii „Acces Direct” i-a întrebat pe celebrii Vulpița și Viorel dacă au drept de vot. Ea le-a reproșat politicienilor că nu au făcut nimic, de-a lungul vremii, pentru tipul acesta de tineri.

Mirela Vaida a răbufnit la adresa politicienilor

„E atât de ușor să arătăm cu degetul când noi, care avem puterea să schimbăm ceva, nu o facem. De la această emisiune, eu nu pot să-i schimb pe ei (n.r. – pe Vulpița și Viorel), dar știți câți sunt ca ei? Sunt sute de mii de persoane ca ei, că ne place sau nu ne place să credem. Asta este realitatea, doar că nu-i vedem zi de zi la televizor”, a zis Mirela Vaida.

Apoi i-a întrebat dacă au votat. Cei doi tineri au zis că au mers, de fiecare dată, la urne.

”Deci ați votat la toate alegerile. Cred că cei care ne conduc special nu vor ca acești tineri să aibă acces la educație. Vă spun de ce. O masă este mai ușor de manipulat dacă nu este educată. De ce să-i faci studenți? De ce să-i trimiți la București? De ce să-i trimiți la universitățile din afară? De ce să le deschizi orizontori?!

Citește și Telenovelă pur românească, exploatată la maximum de Antena 1. „Serialul Vulpița”, pus la zid de CNA

Nu facem decât să înjurăm. Locuri de muncă nu… condiții nu… școală nu. Nimic nu avem. Ei nu sunt vinovați, ci noi pentru că nu facem nimic! Nici la vot nu ieșim ca să ne schimbăm soarta. Păi atunci ce să mai cerem?!”, a zis Mirela Vaida la Antena 1.

Amantlâc exploatat de Antena 1

„Telenovela” a început în urmă cu o lună, când Veronica Stegaru acuza faptul că a fost răpită și violată. A ieșit apoi la iveală că lucrurile au stat „altfel”.

A fost punctul de pornire al unui „serial” în care soții Stegaru – Viorel și „Vulpița” Veronica și-au expus viața în direct, cu concursul moderatoarei Mirela Vaida, care „scormonea” ediție după ediție, ca să scoată toate detaliile la iveală (cu câți bărbați a umblat „Vulpița”, de ce nu se înțelege cu soacra, s-a culcat sau nu cu nașul, cum se împărțea între atâția bărbați etc). site news

Lasă un răspuns