Mircea Lucescu lasă fotbalul și intră în afaceri

Mircea Lucescu se implică în afaceri. Antrenorul împreună cu nepotul său și afaceristul Dimciu Tasu au primit autorizația pentru a construi un ansamblu de aproape 200 de apartamente și birouri pe malul Lacului Morii. Proiectul era discutat încă de anul trecut. Acum se pare că va începe și construcția. Potrivit profit.ro, terenul pe care se va construi are o suprafață de 4.200 mp. Acesta a fost achiziționat de Dimciu Tasu în anul 2015. Tot lotul cumpărat atunci are aproape 7.000 mp. Proiectul urmează să fie dezvoltat de o firmă unde Mircea Lucescu este principalul acționar. Imobilele construite vor avea în total aproximativ 200 de apartamente, iar suma investită va fi de peste 10 milioane de euro.

În ce investesc oamenii din fotbal bani

Mai mulți oameni din fotbal au investit de-a lungul timpului în imobiliare. George Copos deține mai multe terenuri și clădiri, iar de curând a terminat cel mai nou proiect, un ansamblu de blocuri în București, în sectorul 1. Fostul fotbalist, Ilie Dumitrescu s-a implicat și el în astfel de afaceri, și va construi în zona Stejarii Club. De asemenea, Ion Țiriac a dezvoltat de-a lungul timpului mai multe proiecte imobiliare. Ultimul l-a început în urmă cu doar câteva luni. În anii ’90 a achiziționat un teren de peste 25.000 metri pătrați în zona Gării de Nord, pe care se află și turnului IFMA (Întreprinderea de Fabricație și Montaj Ascensoare). Aici se va construi un complex rezidențial.

Olăroiu investește pe litoral

Cosmin Olăroiu a decis să investească peste 20 de milioane de euro într-un proiect, la malul Mării Negre. Proiectul imobiliar în care investeşte antrenorul celor de la Jiangsu Suning se ridică în locul fostului hotel Mamaia şi cuprinde locuinţe de lux.

“Avem în plan mai multe proiecte, acesta este primul şi sper eu ca acest proiect să se ridice la nivelul pe care îl dorim şi să ne adresăm unui anumit segment de piaţă”, a declarat Cosmin Olăroiu, pentru Look Sport.

Lasă un răspuns